Avukatlık bürosuna ne hediye alınır?

Konu sahibi son olarak 1061 gün önce görüldü
Merhaba.
Bi avukat arkadaşım kendi bürosunu açıyor hediye ne alsam bilemedim şöyle güzel ve ilginç bir şey almak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler :dyg:

Adalet terazisi ile ilgili biblolar heykeller alinabilir

Çeyrek altın al çeyrek nede olsa her şeye hediye olarak gidiyor mübarek

Dalga geçmeyin ya ciddi bişi soruyom şurda .s.s

ya terazi geldi aklıma da onu herkes alıyo benim farklı bişi almam lazım :dyg:

çiçekli cübbe al bence .

İnternetten alışveriş sitelerinde birçok çeşit mevcut.

91214727_444218315.jpg

Bir tane logo yaptir ona mesela isminin yazili oldugu veya hukuk burosuyla ilgili
Kartvizit bastir bunlar da guzel bence logo olan siradisi hatta.

ismini yazdir

Avukat X

hani.mudurlerin masasinin ustunde olur ya,)

onu bana bi arkadaşım yaptırmıştı da gayet mutlu ediyor insanı ancak var o aynısını yaptırsan masanın üstü isimlik kaynar olmaz .s.s

Bir tane logo yaptir ona mesela isminin yazili oldugu veya hukuk burosuyla ilgili
Kartvizit bastir bunlar da guzel bence logo olan siradisi hatta.

logo ve kartviziti de var kızın ya biz onları teee en başında yaptırdıydık hem logo kendi içine sinmesi lazım sonuçta bi marka olacak benim zevkimle bir olmaz .s.s

ben de patronum için ahşap yakmadan adalet terazisi ve altında ilgili bi söz yazan tablo yaptırmıştım, çok beğendiğini söylemişti.
ya da hakim tokmağı marjinal olabilir:D
kimse bu klişeyi düşünemediyse; dev nazar boncuklu bi sarkıt olabilir .p

birkaç akıl vermediniz ya .s.s

birkaç akıl vermediniz ya .s.s

Kendini paketlet sana benden güzel hediye mi olur de. :asd:
Şaka bir yana avukatsa hukuku çağrıştıran bi şeyler al gitsin işte. Not mu verecek sanki. Mühim olan senin düşünüp alman. Terazi al ya da hukukla alakalı onda olmayan kitap al. Başka ne alacaksın.

Kendini paketlet sana benden güzel hediye mi olur de. :asd:
Şaka bir yana avukatsa hukuku çağrıştıran bi şeyler al gitsin işte. Not mu verecek sanki. Mühim olan senin düşünüp alman. Terazi al ya da hukukla alakalı onda olmayan kitap al. Başka ne alacaksın.

işte hukuki işlemlere o kadar uzağım ki bilmiyom ne alınır :honk:

terazi herkes alır ya ali ağaoğlu gibiyim bu aralar bu değil bu hiç de ğil farklı şeyler arıyorum işte anlasanıza :dyg:

işte hukuki işlemlere o kadar uzağım ki bilmiyom ne alınır :honk:

terazi herkes alır ya ali ağaoğlu gibiyim bu aralar bu değil bu hiç de ğil farklı şeyler arıyorum işte anlasanıza :dyg:

yalan makinesi al çok anlamlı olur :D

bana bildirim gelmiyo bozulmuş .s.s

çok paradır o şimdi açlıktan köpük kusarken o kadar anlamlı bir hediyeye gerek yok diye düşünüyorum :honk:

Yonetimin sucu. Yonetim istifaa yuruyusu duzenleyelim anarsik reyiz olalim :asd:
Aristo ya da descartes mi neydi adalet ile alakali bi sozu vardi. onu cercevelet assin duvarina xd

Yonetimin sucu. Yonetim istifaa yuruyusu duzenleyelim anarsik reyiz olalim :asd:
Aristo ya da descartes mi neydi adalet ile alakali bi sozu vardi. onu cercevelet assin duvarina xd

ya cidden bildirim gelmiyo bana .s.s
dur orijinal bişiler bulcam bugün gidecektim büroya bakmaya yataktan çıkamadım bi ara göz gezdirip mükemmel bi hediye bulcam :honk:

ya cidden bildirim gelmiyo bana .s.s
dur orijinal bişiler bulcam bugün gidecektim büroya bakmaya yataktan çıkamadım bi ara göz gezdirip mükemmel bi hediye bulcam :honk:

Düşünce platformunda bildirimleri yasaklamışlar sohbet, geyik vs olmasın diye. Bak bakalım al işte sembolik bi şeyler. Düşünmek önemli. Beğenmese bile düşünmen yeter.

bi çay tepsisi alayım diyorum :dyg:

Geri