Avukatlar ya da avukat hakkında bilgililier gelebilir mi

Konu sahibi son olarak 3640 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar öncelikle merhaba benim kafama takılan bir soru var sizlere danışmak istedim ve kafayı tırlatmak üzereyim.
Benim bir ilişkşm var yaklaşık 2 sene oldu kız arkadaşım avukat olucak ve ben ise okumadım mesleğim gözlükçü ve evlilik planları kuruyoruz ama o avukat okumuş etmiş ben ise lise terk bir esnaf sayılırım evliliğimiz nasıl olır ya da olur mu bunla ilgili bilgi verirmisiniz?

Gerçekten seviyorsanız bunların bir önemi yok. Aileniz ya da çevreniz bu konuya takılıyor ve ilişkiniz de ekleniyorsa sağlıklı bir evlilik olmaz. Ancak kız arkadaşınız bu tip şeylere takılmıyorsa siz de takılmayın. İkinizin bakışı en önemli şeydir. Sizde bitiyor yine her şey.
Toplumsal normlar her zaman burun kıvırır statü farklılıklarına.

Statulerinizin ilişkinizin dinamigini belirlemesine vermeyin. Gereksiz kompleks ve çevrenin düşünceleri size bunları düşündürüyor olabilir ama önemli olan sizin birlikte iken ne hissettiginiz ve ne yaşadığınızdir. Uyum kafalarda ise bu çok güzel.

ben başlığa aldanıp gelmiştim, içerikle ilgim yok

Sende inat et Pilot ol oda gelir buraya konu açar mutlu mesut gidersiniz

1500 tlden baslayan fiyatlarla vekalet ucreti ile kurbanlarini aglarina cekerler aldiklari davalari kazansalarda kaybetselerde kazanirlar helalmi orasi tartisilir savunduklari cogu dava suclu olani sucsuz gibi goztermeleri en onursuz davranislaridir istisnalar haric ben cok cektim avukatlardan kardes sen bulasma evlenirsin falan ilerde donuna kadar alir bak demedi deme

Cevredekiler cok konusuyoe bu gibi durumlarda ama sen okumamis olabilirsin tahsilli olmak sart degil lakin meslrginde basarili caliskan ol ki ezilmeyesin karinin yaninda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri