Avukatlar, öğretmenler oyunu kime veriyorsa siz de onu seçin

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
aynen öyle yapacağım..
Avukat ve öğretmen üyelerimiz oyunuz kime?

Avukatlar fakirden alıp zengine veriyorlar.
Neden öyle yaptıklarını bu yaşımda anladım..doğru yoldalar.

Forumdaki kıymetli öğretmen arkadaşları tenzih ederek konuşayım, -yeri gelmişken vurgulayayım, burada öğretmen olduğunu bildiğim arkadaşlar gerçekten Türkiye öğretmen ortalamasının çok çok üstünde.- değil seçim, herhangi bir konuda öğretmenlerin peşinden gitmeyi pek sağlıklı görmüyorum. Evet, içlerinde bilinçli, dünyadan haberdar, entelektüel epey bir insan var ama geri kalan devasa kısım bildiğin kara delik. Kendilerinin dev bir boşluk olması tek başına bir sorun teşkil etmiyor ama çevrelerini o boşluğun içine çekmeleri....

öğretmenler belki ama avukatlar asla. çıkarları neredeyse bunlar orada. oyunu kime atacağını söyleyip seni yönlendirdikten sonra vekalet ücreti çıkarır bunlar.

Avukatlar para istiyormuş elendiler
Jujunun yazmasını bile beklemedik onu net biliyoruz zaten. Parasız iş yapmaz :d
Benim gibi minnos birini nasil lanse ediyorsunuz. Ya para benim icin hic hic. Eminimin hgha de oyledir…

Onlar daha kültürlü ve vizyon sahibi,bizleri yanlış yönlendirmezler diye biliyorum.juju hak hukuk adalet için hüdapar diyor..
Daha kültürlü diyorsun öyle mi konumları itibarıyla? Cehenneme girecek ilk insanlarda İmamlar biliyor musun bunu? sebebi; yanlış yönlendirmelerle halkı sapkınlığa sevk etmeleri. Olay mayaya ve ahlaka bakar.

Geri