Avukat Rezan Epözdemir Gözaltına Alındı

Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
FLgyK91.md.jpg

Avukat Rezan Epözdemir, rüşvet vermek, siyasi-askeri casusluk ve FETÖ'ye yardım suçlamalarıyla gözaltına alındı.

Avukat Rezan Epözdemir, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla; rüşvet vermek, siyasi-askeri casusluk ve FETÖ’ye yardım suçlamalarıyla gözaltına alındı.

Avukat Epözdemir’in evinde ve ofisinde arama yapıldı.

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada da, "Bazı sosyal medya platformları ve haber sitelerinde 'Avukat Rezan Epözdemir' başlıklı haber içerikleri ilgili bir basın açıklaması yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Cumhuriyet başsavcılığımızca iki ayrı soruşturma dosyası kapsamında Rüşvet, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Yardım ve Siyasal ve Askeri Casusluk suçlamaları ile bir süredir hakkında soruşturma yürütülen Rezan Epözdemir, iş yerinde ve ikametinde yapılan eş zamanlı arama işlemleri akabinde 10/08/2025 tarihi saat 05:45 itibariyle gözaltına alınmış olup, söz konusu soruşturmalar devam etmektedir. " denildi.

KAYNAK

adam Galatasaraylı ve eski yönetici olduğu için futbolla ilgilenenlerin haberleri Galatasaray üzerinden yürütmesi çok normal

18 yaşından küçük çocukların çete üyesi olup istediği zaman istediği yerde cinayet işkeyebilmesine ses çıkardığı için bu operasyonlar çekiliyor
Ahmet Minguzzi öldüğünden beri annesi ve avukatı sürekli ölüm tehditleri almasına rağmen geri adım atmadılar
bu katiller reşit olmasa bile en ağır cezayı alsın diye arkasındaki çetenin ya da mafyanın etkisiz hale getirilmesi için ellerinden geleni yapıyolar

en son konuşmasında ölüm tehdidi aldığını söyleyip hakka hukuka saydırmıştı
adama dur sus diyemedikleri için fetö bahanesiyle müdahale ediyolar

gerçekten çok yazık

yıllar önce burada bir şeyler için mücadele etmemiz gerektiğini savunuyordum fakat artık çok yoruldum
imkanı olan gitsin kurtulsun

Bilmediğimden soruyorum, Avukatlık mesleğini icra eden biri, bir futbolcu transferi için nasıl 2,5 milyon Euro bağışta bulunabiliyor ? @Lawyer @HosgeldinHarunAbi
Başka bir yerlerden geliri olmalı değil mi?

Bilmediğimden soruyorum, Avukatlık mesleğini icra eden biri, bir futbolcu transferi için nasıl 2,5 milyon Euro bağışta bulunabiliyor ? @Lawyer @HosgeldinHarunAbi
adam zenginlerin avukatı böyle paralar kazanabilir
babam öldüğünde de baro bi avukat önermişti o da aziz yıldırımın avukatıydı
bizden 1 kazanıyosa aziz yıldırımdan 1000000 kazanıyodu
bu tür adamlarda para çok oluyo

Yok yok var böyle kazanan avukatlar. Rezan da “popüler davalarda” bilabedel avukatlık yapıp, medyatik dosyalar üzerinden reklamını yaptı. O reklam sayesinde de kelle dosyalar topladı.

Her sene açıklanan vergi rekortmenleri listesine bak, adını bilmediklerinin hepsi avukattır.

Ama tabii ki salt geliri avukatlıktan değildir. Avukatlıktan kazanır bir dosyadan 1 milyon dolar gider bir otele ortak olur mesela. Parayı katlamak kolay iş, sıfırdan sermaye yaratmak zor.

Climax hocam ben yılda 2.5 milyon euro kazansam bir daha yüzümü göremezsiniz :d

bizim evin arabanın ihalelerine adliyedeki polisler avukatlar girmişti
ihalede 300den alıp 500e satıyolar
biz evin birini alamadık bir haftada dört defa sahibi değişmişti

Olabilir ki daha fazla kazananlar olduğu gibi asgari ücretle hukuk bürolarında çalışan da var. Bence sermayesi sadece meslekten değil de ya geçmişten gelen bir birikim veya başka bir yerden gelirleri de vardır.

Gönenç Gürkaynakta koçların avukatiydi hatirladigim çok zengin bu adamlar.

Ben Türkiye'de bu kadar kazanan hiç kimsenin temiz olduğuna inanmıyorum, ya yalakadır veya hırsızdır veya başka dümenler çeviriyordur. Genel olarak bizim gibi benzer ülkelerde zengin olmanın yolları böyledir.

Tehdit ediliyorum diyip gözaltına alınmak. Nice ass baby

malumunuz
ne yaptığı değil takımı siyaseti vs önemli

Geri