Avukat kadından hemcinslerine sitem.!

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Kadının gözlükleri çok güzel.. ne var yani evliler de sever....

Avukat hanım kızımız Esra Erol'un programından habersiz herhalde. Aldatan aldatana. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Ülkecek Dallas dizisi kimin olduk malesef.

Tanrim , hic avukatmis hissi yaratmiyor. Sanki ece seckin story atmista ona bakiyorum gibi hissediyorum.
Kadinlarin evli erkek ile birlikte olmasina gelirsek.
Akilli varliklar. Ironi olsun diye demiyorum bu arada.
Erkegin bir kadin tarafindan evlenmek icin"secilmis" olmasi ayri bir etken , parasinin olmasi ayri bir etken ve daha onemlisi...
Yeni bir tene ac oldugunun farkedilmesi ayri bir etken. Tabi bu sebepler hic bir sekilde kimseyi aklamaz. Ama dogrulugu yuksek.
Extrem hikayeleri cikarirsak ihtimallerden;
Evli oldugunu saklayanlar var. Ogrendikten sonra (para , iyi cinsellik veya hoduk erkekten cektigi icin kadin ruhuna dokunabilen erkek) olmasi dolayisi ile devam eden var.
Ece seckinin anlattiklari arasinda dikkat ceken tek sey yaptigi "istatistik"
Geri kalan hic bir seyi duzeltebilme sansiniz yok.

@Klaus kadınlar yapmaz diye bir ifadem olmadığını, bu başlıktaki avukatın anlatımından da görebilirsin.

Bu tip sorunların çözümü belki de her iki tarafa tazminat ödetmek olabilir yani sadece aldatan eş değil, aldatmaya ortak olan kişiler de tazminat öderse ( tabii ki avukatın bahsettiği şekilde kanıta dayalı olarak ) o zaman evlilik kurumuna zarar veren kişi sayısı da azabilir. Bu durum toplum açısından da büyük bir sorun ve evlilik kavramına güveni azaltmaktadır.

Evlilik sonrası Allah bana böyle bir şey yaşatmasın. Ben kendimi durduramam öyle bi durumda iki tarafıda aynı yere gönderme potansiyelim çok yüksek.

Tanrim , hic avukatmis hissi yaratmiyor. Sanki ece seckin story atmista ona bakiyorum gibi hissediyorum.
Kadinlarin evli erkek ile birlikte olmasina gelirsek.
Akilli varliklar. Ironi olsun diye demiyorum bu arada.
Erkegin bir kadin tarafindan evlenmek icin"secilmis" olmasi ayri bir etken , parasinin olmasi ayri bir etken ve daha onemlisi...
Yeni bir tene ac oldugunun farkedilmesi ayri bir etken. Tabi bu sebepler hic bir sekilde kimseyi aklamaz. Ama dogrulugu yuksek.
Extrem hikayeleri cikarirsak ihtimallerden;
Evli oldugunu saklayanlar var. Ogrendikten sonra (para , iyi cinsellik veya hoduk erkekten cektigi icin kadin ruhuna dokunabilen erkek) olmasi dolayisi ile devam eden var.
Ece seckinin anlattiklari arasinda dikkat ceken tek sey yaptigi "istatistik"
Geri kalan hic bir seyi duzeltebilme sansiniz yok.
Şu çocukla neden hep aynı düşünüyoruz diyorum... Sonra burçdaş olduğumuz gerçeği şey oluyor

Neyse bundan sonra @Xasthur un yazdığını fark edersem ben yazmıcam nasıl olsa 3 aşağı beş yukarı aynı şeyler

Reklamın âlası. Baro disiplin soruşturması açar direkt. Ve evet iğrenç …
Adalet bakanı paylaştığım içeriğe yönelik açıklama yapmış;

“Avukatlık Kanunu’nun 1. maddesi, avukatlığın kamu hizmeti olduğunu; avukatın ise yargının kurucu unsurlarından olan bağımsız savunmayı serbestçe temsil ettiğini açıkça vurgular.

Yargının kurucu unsuru olmanın yüklediği sorumluluk; avukatların yalnızca temsil ettikleri hakkı savunmayı değil, adalete duyulan güveni de güçlendirmeyi gerektirir.

Hukukun ciddiyetini zedeleyen, kanun hükümlerini keyfî biçimde yorumlayarak yanlış yönlendirmeye kapı aralayan her tutum; toplumun adalete olan inancına zarar verir.

Avukatlık Kanunu’nun 34. maddesi, avukatlık görevinin özen, doğruluk ve onur içinde yürütülmesini; avukatlık unvanının gerektirdiği saygı ve güvene uygun davranmayı ve meslek kurallarına bağlılığı esas alır. Türkiye Barolar Birliği meslek kuralları da aynı doğrultuda; avukatın, mesleğin itibarını zedeleyecek tutum ve davranışlardan kaçınmasını, bu hassasiyeti yalnızca mesleki faaliyetinde değil özel hayatında da gözetmesini gerekli kılar.

Sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarla avukatlık mesleğinin vakarına uygun davranış göstermeyen ve İzmir Barosu’na kayıtlı olduğu tespit edilen avukat hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştır.

Avukatlık Kanunu’nun disiplin hükümleri uyarınca ilgili baro tarafından da meslek kurallarına aykırılık teşkil edip etmediği yönünden inceleme ve gerekli değerlendirmeleri yapılmak üzere disiplin süreci başlatılmıştır.”

kadının haberi olup hala adamla da devam ediyorsa
o zaman hem kadının hem erkeğinde abv...
iğrenç yaratıklar

bu ara avukatlarda bi güzelleşme var
insanın avukat tutası geliyor

Geri