Avrupa'nın en iyi golcüsü hangisi ?

Konu sahibi son olarak 2583 gün önce görüldü

Avrupa'nın en iyi golcüsü hangisi ?

• Lionel Messi

Kullanılan: 0 0.0%
  • Robin Var Persie

• Neymar

• Wayne Rooney

• Fernando Torres

• Gonzalo Higuain

• Mario Gomez

• Mario Balotelli

• Karim Benzema

• Samuel Eto'o

• Burak Yılmaz

• Diğer

• Kullanılan toplam oy
    13
Sizce Avrupa'nın en iyi golcüsü hangisi ?

Cristiano Ronaldo üzerine tanımam. Formunda ve havasındayken dizi dizi dizer ADAMım benim. ;)

Golcü dediğin için forvetler arasından biri daha uygun olur. Oyum İbra ya :)

Ronaldo'yu forvet olarak nasıl değerlendiriyorsunuz anlayamıyorum.
Şu an için İbra ve Suarez benim favorilerim.
Ama Manu'da bu sene rekor transfer bedeli ödeyerek aldıkları Martial var. Henüz 19 yaşında ve bu çocuk bir kaç yıla yer yüzünün en iyi golcüsü olacak

Messi ve Ronaldo'nun asıl mevkileri forvet olmasada Gol kralı olmus futbolculardır listede olmamaları haksızlık olurdu bence :)

Abi Messi ve Ronalda gocü değil ofansif orta saha ve kanat oyuncuyu. Gol atması gocü yapmaz ki :)

Benim iyilerim Olivier Giroud ve Benzema diyorum

Abi Messi ve Ronalda gocü değil ofansif orta saha ve kanat oyuncuyu. Gol atması gocü yapmaz ki :)

Benim iyilerim Olivier Giroud ve Benzema diyorum

Hocam haklısınız ofansif orta saha fakat en iyi forveti sormadım :) Ronaldo ve Messi'nin Gol krallıkları var ayrıca benim düşüncem Lewandowski yönünde :)

Agüero dedim ama tek o değil tek şıklı yapmamalıydın bu konuya, Rooney Hulk İbra Ronaldo.

Başlıkta golcü demiş. Ronaldo da kaleci olmayıp neredeyse her maç hattrick yapan bir golcü olduğuna göre -pozisyonunun ne olduğu önemsiz- her türlü Ronaldo'ya çıkar yolum.

Listeyi baz alırsak bence Lewandowski. Ancak liste değil de genel bir görüş belirtmek gerekirse eğer Neymar.

Geri