avrupada yaşayıp avrupalılardan ölesiye nefret eden gurbetçi türk

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
genelde türkiyede 5 ve üzeri apartman daireleri olur ve hepsini kendi ülkesinin vatandaşlarına fahiş fiyattan kiraya verirler ama sorsanız avrupalılar daha şerefsizdir..............

issiz ama devlet yardimiyla hayatini surduren kendi gibi birkac arkadasiyla bir araya gelince insanlara kendi ulkelerinde ortadogu hissini yasatacak tacizi baskiyi teroru yasatirlar
sonra onlardan bu tavirlari kaynakli bir asagilamaya maruz kaldiklarinda gocmen gururlari kabarir

//

birde su var ki
avrupalilardan olesiye nefret etme durumu sadece avrupa da yasayanlara ait degil
ellerinde Rusya yada Amerika duzeyinde bir teknoloji
Israil duzeyinde bir ekonomi ve
Hollanda duzeyinde bir kendine yeten gida uretim yeterliligi olsa
Dunyanin butun ulkelerini ya gasp ve isgalle yonetme
isgal etmedikleri her ulkenin her bir vatandasina diz cokturme
dunyanin butun sehirlerinde kendi bayraklarini dalgalandirma arzulari kuzey kutbundan umman collerine kadar dinmez ..
(musluman olmayan herkesi oldurme isteklerini yazmiyorum kibarligimdan)

Cunku ulke olmak birlikte huzur baris kardeslik ve ortak degerler esliginde kaliteli bir hayati surdurmek degil
isgal kan onlarin degerlerine herkesin ama en uzak ulkelerin bile onlardann daha fazla deger gosterdigini gorerek tatmin olma tum dunyanin butun zenginliklerini oldugu yerde guzelce birakip guzel iliskiler icerisinde ziyaret edip tecrube etmek degil onlara sahip olma arzusuyla yanip tutusurlar.

uzattim ama bunu soylemeyi coktandir istiyordum
isgal ruhluyuz
komsuluk hosgoru kulturel degerler umrumuzla ilgili degil

TürkiyedesiyasetyapipavrupavblerineTürkiyeyeyatirimyapmayindiyensiyasetciileesdeger.
Becausenocanguvenligi.Aygotum.

Tek derdi Almanya'ya iki kilo daha fazla bulgur götürmek isteyen tiptir.
Türkiye'de trafik kurallarına uymazlar, ortalarda son model arabalar ile godaman gibi gezerler.
Avrupa'nın her türlü özgürlüğünden, medeniyetinden faydalanıp sana da bu saçma düzeni layık görürler.
İkiyüzlülük bu işte.

Omurga sahibi olup türkiyeye dönmelerini bekliyoruz.

Kendileri bulacakları ilk fırsatta ülkeden kaçacaklar başkalarını beğenmiyorlar fırıldaklar

İnsan sevilecek bir tür değil ucundan tutmakta haklılar..

kızlar çikolata getirin
yiyelim

genelde avrupanın bütün fırsatlarını kullanıp her haftasonu lüks restoranlarda kilolarca et yerler, kendi ülkelerine gezmeye gelirken 30 centlik çikolatayı akrabalarına getirmeyi eziyet görürler ama sorsanız avrupalılar daha aç gözlüdür............

Bir de turkiyede ekonomi cok iyi, maaslar cokzel, zam yok, millet nankor digip gurbette yasayip gelip oy kullanan *mck kafalılar var.

Onlar için Türkiye çok iyi, orda döviz kazanıp gelip burda rahat rahat harcıyorlar.

Avrupa da yaşayıpta oranın milleti tarafından her gün aşağılandığını his eden her Türk Avrupalılardan nefret eder. Buradakiler de Avrupalıları yere göğe sığdıramazlar ve onlara duyulan nefreti, kendilerine yapılan bir hakaret olarak algılarlar. Her köpek kendisini sahibi ile özdeşleştirir, ve onun malının, adının, mekanının koruculuğunu üstlenir.

O insanları sevmeyenleri tarif ettim zaten. Onlar Türk olan hiç bir şeyi sevmezler.

ya ben onların birinden çok çekiyorum.
birey olarak yargılayacagım kendısını.

Genelde Avrupa'da en pis işleri Türkler yapar. Ülkeye döndüklerinde çoğu hastalıklı olur.

Kulturel entegrasyonu “asimilasyon” olarak algiladigi icin
Yasadigi topluma entegre olamayan bireyden
Milliyetci karsi cikis...
mevzu uzun ve derin ben kacar :)

...yani mümkün.
İş için mecburen orada olabilir, kültürü sevimsiz geliyor olabilir vs.
Bir mecburiyeti yokken, Tr'yi ölesiye özleyip söz hakkı olduğuna inananlar kadar garip değil.

Geri