Bizzat kendim şahit olduğum konulara değineceğim Ortadoğu Ülkeleri içine Fas ı katarak Başlayabilriz ne kadar zararlı olduklarına kulak verin
-yalandan boşanıp başka yerde adres gösterip maaaş koparma
-deli numarası yapma ( doktor, psikolog Karşında çiçek böcek yeme kafayı duvara vurmalar elini kolunu ısıran ayağına kezzap dökeni mi görmedik işin en ilginç kısmı fıstık ezmesini sürmüş her tarafına b’xk diye yutturma )
-sosyal ödenek alıp kaçak çalışma
-kontrat alana kadar çalışıp aldıktan sonra hastalığa yatma
-öğrenci maaşını yüksek almak için adresini başka yerde gösterme
-camide görevli olan kişilerin eşe dosta dalevereyle maaş kağıdı çıkartıp belli süre sonra hastalık ödeneği yada işsizliğe başvurmaları
-devlete vergi vermemek için camiden sahte yardım faturaları yaptırmak
Anlatıklarım tamamen gerçek daha bilmediğimiz bir sürü taktik mi dolandırıcılık mı siz karar verin
-yalandan boşanıp başka yerde adres gösterip maaaş koparma
-deli numarası yapma ( doktor, psikolog Karşında çiçek böcek yeme kafayı duvara vurmalar elini kolunu ısıran ayağına kezzap dökeni mi görmedik işin en ilginç kısmı fıstık ezmesini sürmüş her tarafına b’xk diye yutturma )
-sosyal ödenek alıp kaçak çalışma
-kontrat alana kadar çalışıp aldıktan sonra hastalığa yatma
-öğrenci maaşını yüksek almak için adresini başka yerde gösterme
-camide görevli olan kişilerin eşe dosta dalevereyle maaş kağıdı çıkartıp belli süre sonra hastalık ödeneği yada işsizliğe başvurmaları
-devlete vergi vermemek için camiden sahte yardım faturaları yaptırmak
Anlatıklarım tamamen gerçek daha bilmediğimiz bir sürü taktik mi dolandırıcılık mı siz karar verin