Avrupa Ligi'nde kura torbaları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İnşallah şöyle bir gruba düşeriz

-Rangers
-Slavia Prag
-Lask Linz
-Fenerbahçe
-Slovan Bratislava
-Ludogorets
-Apoel Nicosia
-Elfsborg

İnşallah şöyle bir gruba düşeriz

-Rangers
-Slavia Prag
-Lask Linz
-Fenerbahçe
-Slovan Bratislava
-Ludogorets
-Apoel Nicosia
-Elfsborg
Zor takıma da denk gelsek bizi maç değil, son dakika sürprizleri etkiliyor yoksa geçen sene kupa kesin bizdeydi.:(

Şimdi ben şeyi anlamadım. Bir grupta 8 takım mı olacak?

Lig aşamasında kaç maç oynanacak?
Eskiden takımlar grup formatında üçü evinde, üçü de deplasmanda olmak üzere 6 maç oynuyordu.
Yeni format uyarınca takımlar hem Şampiyonlar Ligi hem de Avrupa Ligi'nin yeni lig aşamasında sekiz maç oynayacak.
Takımlar sekiz farklı takımla karşılaşacak.
Bu maçların yarısını evinde, yarısını da deplasmanda oynayacak.
Konferans Ligi lig aşamasında ise kulüpler altışar maç oynayacak. Bunların üçü iç saha, üçü de deplasman maçları olacak.

Kaynak

Lig aşamasında kaç maç oynanacak?
Eskiden takımlar grup formatında üçü evinde, üçü de deplasmanda olmak üzere 6 maç oynuyordu.
Yeni format uyarınca takımlar hem Şampiyonlar Ligi hem de Avrupa Ligi'nin yeni lig aşamasında sekiz maç oynayacak.
Takımlar sekiz farklı takımla karşılaşacak.
Bu maçların yarısını evinde, yarısını da deplasmanda oynayacak.
Konferans Ligi lig aşamasında ise kulüpler altışar maç oynayacak. Bunların üçü iç saha, üçü de deplasman maçları olacak.

Kaynak

Heee o zaman her takım her torbadan rastgele iki takımla oynayacak. Yani o zaman kaçıncı torbada olduğunun çok bir esprisi kalmadı.

Saçma sapan sistem yaptı infantino. Valla saçma sapan. Deplasman golü kuralını kaldırdı, futbol tarihinde bana göre en mantıklı hareketti. Bu sayede daha gollü maçlar izlemeye başladık. Ama bu nedir ya? Özellikle şampiyonlar liginin ruhuna aykırı. Grup olacak kardeşim biz o heyecanı yaşayacağız

Şimdi birinci torbadan olmanın bir avantajı yok ki. Birinci torbadan da olsan birinci torbadan 2 takımla oynuyorsun 2. Torbadan da olsan birinci torbadan 2 takımla oynuyorsun.

Heee o zaman her takım her torbadan rastgele iki takımla oynayacak. Yani o zaman kaçıncı torbada olduğunun çok bir esprisi kalmadı.

Saçma sapan sistem yaptı infantino. Valla saçma sapan. Deplasman golü kuralını kaldırdı, futbol tarihinde bana göre en mantıklı hareketti. Bu sayede daha gollü maçlar izlemeye başladık. Ama bu nedir ya? Özellikle şampiyonlar liginin ruhuna aykırı. Grup olacak kardeşim biz o heyecanı yaşayacağız

Şimdi birinci torbadan olmanın bir avantajı yok ki. Birinci torbadan da olsan birinci torbadan 2 takımla oynuyorsun 2. Torbadan da olsan birinci torbadan 2 takımla oynuyorsun.
Güçlü takımlar birbirini ilk baştan eleyebilir ve bu da daha adil göründü bana çünkü biliyorsun hep en sona en güçlü olanlar kalıyor.

Güçlü takımlar birbirini ilk baştan eleyebilir ve bu da daha adil göründü bana çünkü biliyorsun hep en sona en güçlü olanlar kalıyor.
Demek istediğim torbaların bir avantajı kalmadı. Dedim ya, ilk torbada da olsan son torbada da olsan ilk torbadan 2 takımla karşılaşacaksın. Torba avantajı kalmadı onu demek istiyorum

Kolay takım yapamıyoruz. Az dişli olsun geçelim.

Torba önemli değil kupa kesinlikle ya FB veya GS'ın. Tek sıkıntı UEFA Süper Kupası rakibinin Young Boys veya Lili olma ihtimali. Bu takımlar bizi ezip geçiyor skdjfj

Biz birbirimize 5 atalım arkadaşlar. Gidip elin gavurundan 5 yiyip onurunuzu çiğnetmeyin sakın .(((

Torba önemli değil kupa kesinlikle ya FB veya GS'ın. Tek sıkıntı UEFA Süper Kupası rakibinin Young Boys veya Lili olma ihtimali. Bu takımlar bizi ezip geçiyor skdjfj
Lili bize gelirse tekrar çiğ çiğ yeriz. YB ile kardeş olduk ama bakalım bfnnnf

Takımlar netleşti, başlığı ve içeriği güncelledim. Fenerbahçe olarak kimlere denk geleceğiz bakalım?:)

Geri