Tm, unutursan haırlatırım.Manchester United maçı ile övünen Galatasaraylılar bizle maçını iyi izlesinler, şov başlıyor!!!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tm, unutursan haırlatırım.Manchester United maçı ile övünen Galatasaraylılar bizle maçını iyi izlesinler, şov başlıyor!!!
vallahi çok bal takımlar sizdeeşleştiğimiz takımlara bak. grup aşamasını geçer kupayı alırız. ikinci uefa kupamız hayırlı olsun.
Köy takımları filan çıktı diye dalga geçiyorduk GS ile ama harbiden öylelermiş. Gs’nin rakibi;Icardinin bayrağı Hagiden, Torreiranin Popescudan alma vakti gelmişti.
Vira Bismillah.
Dipnot : En ballı kura BJK da
Köy takımları filan çıktı diye dalga geçiyorduk GS ile ama harbiden öylelermiş. Gs’nin rakibi;
Tepeden bakmamaları mümkün mü sence? Köy takımı, köyferans diye diye geldikleri nokta… Göreceğiz bakalım… hdjdjfnKaybederlerse kibirden, tepeden baktıkları için kaybedecekler. Taraftara hayal satmak yerine gerçekçi olmak gerekiyor;
Ekli dosyayı görüntüle 101056
Son torbada Bilbao çeken Fb ile Bjk, Rfs çeken Gs. Görece kolay takımlar var Gs'de ama şuan dağınıklar.
Zor takımlarla içeride mi oynamak daha iyi, dışarıda mı bilemiyorum. Fb zorlarla içeride, Bjk dışarıda.
Lig gibi lig oldu.
Yarışsınlar bakalım hangisi daha çok puan toplayacak
Beşiktaş 18 puan
Fb 15 puan
Gs 14 puan diyorum.
Güncel formlar grupları belirleyecek tabi.
Ben artık Avrupa'da birbiriyle karşılaşacak iki Türkiye Cumhuriyeti takımı görmek istiyorum.
Azerbaycan temsilcisi Karabağ da zor bir kura çekmiş. Çok şanssız takımlar ama mücadeleleri hoşuma gidiyor.