Avrupa Ligi Sonuçları

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Gsnin rakibinin bir tanesinin total değeri icardinin maaşından daha az…

Son torbada Bilbao çeken Fb ile Bjk, Rfs çeken Gs. Görece kolay takımlar var Gs'de ama şuan dağınıklar.
Zor takımlarla içeride mi oynamak daha iyi, dışarıda mı bilemiyorum. Fb zorlarla içeride, Bjk dışarıda.
Lig gibi lig oldu.
Yarışsınlar bakalım hangisi daha çok puan toplayacak :)

Beşiktaş 18 puan
Fb 15 puan
Gs 14 puan diyorum.
Güncel formlar grupları belirleyecek tabi.
Ben artık Avrupa'da birbiriyle karşılaşacak iki Türkiye Cumhuriyeti takımı görmek istiyorum.

Azerbaycan temsilcisi Karabağ da zor bir kura çekmiş. Çok şanssız takımlar ama mücadeleleri hoşuma gidiyor.

dürüst olmak gerekirse galatasaray'ın balı sadece 4. torbada kendini belli ediyor, ilk torbada en zorunu onlar çekti. ama tabii 4. torbadaki iki tane keklik takım tüm ligin %25'ine denk geldiği için şanslılar. onun dışında en şanssızı da fenerbahçe çünkü güya en iyi torbadan girdik. insan ister istemez alt torbadakilerden daha kolay eşleşmeler bekliyor.

Bizim takımlar ikinci oyundan sonra lig maçlarıni erteleyelim diye ağlamaya başlarlar.

Kaybederlerse kibirden, tepeden baktıkları için kaybedecekler. Taraftara hayal satmak yerine gerçekçi olmak gerekiyor;

IMG_7929.jpeg

GeodetbXIAAl3T8

Son düzenleme:
En zorlu süreçlerden birini aştık ve bundan sonrası daha zor olsa da başarmamak için hiçbir sebep bulunmuyor.

Son torbada Bilbao çeken Fb ile Bjk, Rfs çeken Gs. Görece kolay takımlar var Gs'de ama şuan dağınıklar.
Zor takımlarla içeride mi oynamak daha iyi, dışarıda mı bilemiyorum. Fb zorlarla içeride, Bjk dışarıda.
Lig gibi lig oldu.
Yarışsınlar bakalım hangisi daha çok puan toplayacak :)

Beşiktaş 18 puan
Fb 15 puan
Gs 14 puan diyorum.
Güncel formlar grupları belirleyecek tabi.
Ben artık Avrupa'da birbiriyle karşılaşacak iki Türkiye Cumhuriyeti takımı görmek istiyorum.

Azerbaycan temsilcisi Karabağ da zor bir kura çekmiş. Çok şanssız takımlar ama mücadeleleri hoşuma gidiyor.

En tarafsız Beşiktaş'ı yazmışım :D
Telaviv maçındaki ev sahibi durumu eksi yazdı. Form düşüklüğü de göze çarptı.
Fena tahmin yapmamışım, Karabağ'ı net tutturdum zaten.
Kupa bu yıl sürpriz bir takıma gidebilir, heyecan verici oldu bu düzen.

Geri