Avm’nin terasından atlayan kız..

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Kim bilir neyi bu kadar kafaya taktı?

İntihar bir seçim değildir ve beyinde yaşanan değişim sonucu insanlar intihar edecek aşamaya gelir. O değişim yaşandı ise intiharı önlemek maalesef çok zor ve bu sebeple de o aşamaya gelinmeden öncesinde önlem alınması gerekiyor.

Olm nasıl paylaşım bu. Yer belli diil zaman belli diil. Optimum mu bura

Tenteye çarpınca hız kesilmiş ve boyun kırığı yoksa yaşıyor olabilir. Haber sitelerinde de göremedim.

Intihar etme olayi herkes bu cesareti gosteremez beyin otomatik olarak bu eylemi reddeder. Cok büyük bir sorun yaşamış olmalı. @climax bey siz ne dusunuosunuz bu durum hakkinda
Üzüldüm kiza cok buyuk bir derdi olmali kanimca

bir derdi olduğunu düşünmek zeka gerektirir, sizi tebrik ediyorum. İlk teras'a çıktığında kızı tutan kişinin yanında kimse yardıma koşmadı, o kadar insan içinden o esnada bir iki kişi daha kızı tutmaya çalışsa o zaman belki aşağıya düşmesine engel olabilirdi. Yazık, üzülerek söyleyeceğim ne yazık ki kız ölmüş. 25 yaşında kader'miş adı, kim bilir kimler girdi günahına..

@Klaus "herkes cesaret edemez" demek çok uygun değil. Çünkü intiharı teşvik etmiş oluruz. İntihar eylemi anlık reaksiyonla olmaz. Kafada uzun zaman döner durur. Planlar. Kurgular. Dikkat edersen burada kız aslında protestosunu yapmak ama bir umut hayatta da kalmak istemiş. Genelde öyle olur. Tente branda üzerine atlamak kararında emin olmadığını gösteriyor. Ama evet çok ciddi psikopatojisi var ve özkıyım girişimi tıbbi tedavi sonrası psikiyatri kliniginde uzun süre yatarak tedavi gerektirir.

Duygusal bozukluk durumunun en abartılı hali intihardır.
İntihar, ne cesaretdir, ne de acizlik, intihar bir çıkış yolu olarak görülüyor zannımca

Çok sağlıklı ruh hali işareti değildir intihar. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. Her insanın direnci bir olmuyor. Ölmüş mü peki kız?

Japonya da uçurumun kenarındaki bir taşta su yazıyor; Atlamaya cesaretin varsa , yaşamaya da olsun.
Yine de bilemem tabi ki psikolojisini Allah yardımcısı olsun

tutmaya çalışan kişi de o an ne yapacağını bilememiş çekmeye çalışırken üstü çıkıyor çok sıkıntılı

tutmaya çalışan arkadaş, koldan tuttuğu gibi gövdesine yapışabilseymiş kurtarırmış da kurtulmayı istemiyor müdahale etmek de ne kadar doğru filan çok garip bir durum bu ya, yaşamak istemeyen birisini zorla yaşatmaya çalışmak bilemiyorum nasıl değerlendirilmeli.

aynen iş o ilk hamleyi yaptıktan sonra hızlıca yaklaşıp sarılması gerekiyordu, muhtemelen adam da korktu sonrası hüsran

aynen iş o ilk hamleyi yaptıktan sonra hızlıca yaklaşıp sarılması gerekiyordu, muhtemelen adam da korktu sonrası hüsran
Bu intihar girişimlerine müdahale ederseniz başınız ağrıyabilir. Niye tutamadın hatta provake ettin derler. Dip dizisindeki İlker Kaleli değilseniz yapmayın.

Geri