AVM'ler 11 Mayıs Pazartesi günü açılıyor, AVM'ye gidecek misiniz?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
AVM'ler 11 Mayıs Pazartesi günü açılıyor, AVM'ye gidecek misiniz?

Hiç bir zaman bana çekici gelmedi AVM o yüzden sorun yok. Açık alanlarda gezmeyi seviyorum, alışverişi de bit pazarından yapıyorum.

spor salonu avm'nin içinde olmasa var ya 100 sene de geçse zerre umurumda olmaz avm. Millet daha fazla zaman geçirmek için gider, ben ise ne kadar kısa sürede o keşmekeşlikten çıkıp gitmenin hesabını yaparım. olm avm'de zaman mı geçer lan. Gürültülü ortam, üst kat yemek kokusu, kalabalık desen..... gerçi genç iken ben de avm avm derdim de ama şimdiki aklım olsa önünden bile geçmem. Zaten bu süreçte de açılsa bile aklı olan gitmez

bizim millet doluşur yine
hiç bir değişiklik olmaz.

AVM'leri sevmem fakat mağazaların bir arada bulunması insana zaman kazandırıyor.

Bulunduğum şehirde bu hafta sokağa çıkma yasağı bitti ve AVM'ler zaten hiç kapanmamıştı ancak bazı mağazalar belli bir süre açmadılar. Uzun bir zamandan sonra ilk kez, anneler günü vesilesi ile gittim ve hızlıca alışverişimi yapıp çıktım. Hijyen konusunda dikkatli olduklarını gözlemledim ve içeriye belli bir sayının üstünde insan almadıkları gibi, mağazalar da metrekareye göre sayı belirlemişler. AVM girişinde ateş ölçümü yapıldı ve el dezenfektanı ile ellerimizi dezenfekte etmemiz rica edildi. Maskesi olmayana maske de veriyorlar ki zaten maskesiz giremiyorsunuz. Mağazalarda da satış elemanları siz soru sormadıkça yakınınıza gelmiyorlar. Temassız ödeme öneriyor ve şayet isterseniz de hiç denenmemiş ürünü paketliyor ya da mağazada yoksa depodan getirtip adresinize kargo ile yollayabileceklerini söylüyorlar.

İhtiyaç durumunda yine giderim çünkü gösterilen özenden memnun kaldım.

Son düzenleme:
mecbur kalırsam gidicem yoksa kapısından girmem

Giderim mesela Gordion a ANKAmaLL e ama bu hafta büyük ihtimal KENTpak'a gitmeyi dusunuyorum

AVM nedir, içinde ne var, nasıl vakit geçirilir, amacı ne bilmediğim için, gitmedim, belki 53 yaşına filan gelirsem tecrübe olsun diye bir ara gider bakarım.​

Forumun yarısının gittiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam..

Geri