Avengers: Infinity War

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Infinity War Filmleri Tüm Marvel Karakterlerini Bir Araya Toplayacak

thanos-infinity-stones-banner.jpg

Sıradaki Avengers filmleri; Avengers: Infinity War Part I ve Avengers: Infinity War Part II yönetmenleri Russo kardeşler (Anthony Russo ve Joe Russo), katıldıkları Wizard World New Orleans buluşmasında bu iki parçalık film macerasının tam 67 Marvel karakteri barındıracağını açıkladılar!

Asıl bomba bu değil! Russo kardeşler aynı zamanda çok beklenen bu filmlerin bütün Marvel Sinema Evreni’ni birleştireceğini de söylediler. Biz Marvel hayranları da bu duruma Marvel TV dizilerindeki karakterlerin de dahil olup olmadığını merak etmedik değil. Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist ve Agents of S.H.I.E.L.D akla gelen ilk diziler.

russo-kardesler.jpg

Filmlerin yapım aşaması birkaç ay içinde başlayacak ve Russo kardeşler yaptıkları açıklamayla henüz hiçbir Marvel karakterini kafalarından elemediklerini söylediler.
Mayıs ayında yaptıkları bir röportajda her ne kadar Sinema Evreni’ndeki karakterlere odaklanmış olsalar da TV karakterlerini de kesinlikle düşündüklerini söylemişlerdi. Toronto Sun’da yaptıkları yeni bir röportajda ise bu konuyu hala düşündüklerini ama henüz hiçbir detayı kesinleştirmediklerini söylediler. Anthony Russo’nun küçük rollere sahip karakterlerin büyük bir etki yaratacağına ilişkin yaptığı açıklama ise şöyle;

Bütün karakterleri değerlendiriyoruz. Filmlerde olacak olaylar konusunda çok detaylı konuşmak istemiyoruz. İzleyiciler için sürpriz olmasını istiyoruz. Civil War filmde yaptığımızın aynısını Avengers’da da yapacağız. Yani karakterin ekranda gözükme süresinin önemi olmayacak, o sürede yaptıklarıyla izleyicide uyandırdıkları heyecan ön planda olacak

Guardians-of-the-Galaxy-The-Avengers.jpg

Mayıs ayındaki buluşmada, Russo kardeşler yakın zamanda başrolü belli olan Captain Marvel’ın da hikayenin bir parçası olacağını söyledi. Tabii o zamanlar Brie Larson henüz Carol Danvers rolünü kapmamıştı ama artık belli olduğu için Joe Russo kendisiyle çalışacakları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Filmin yapım aşamasının Kasım ayında başlaması planlanıyor. Hatta film için oluşturulan geçici set ortamında çektiği resimleri de sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmaya başladı bile!

Infinity War Filmleri Tüm Marvel Karakterlerini Bir Araya Toplayacak - FRPNET

67 Marvel Karakteri Heyecan verici bir basyapıt bizi bekliyor

Ben Robert ve Benedict'in bir arada olmasını merakla bekliyorum :p

Ben Robert ve Benedict'in bir arada olmasını merakla bekliyorum :p

Doktor Strange izlememiş olan varsa film bitince salondan çıkmayın,

önce bi kaç yazıdan sonra Doktor Strange Thor ile konuşuyor ve yine çıkmayın 5 dakika bekleyin tüm yazılar bitince yine bir sahne var.benden size bi kıyak olsun buda
:cici::cici::cici:

Doktor Strange izlememiş olan varsa film bitince salondan çıkmayın,

önce bi kaç yazıdan sonra Doktor Strange Thor ile konuşuyor ve yine çıkmayın 5 dakika bekleyin tüm yazılar bitince yine bir sahne var.benden size bi kıyak olsun buda
:cici::cici::cici:

Ben çıktığı günün ertesi gittim :p Harika bir filmdi ayrıca sonunu da bekledim ve merakla Thor'un yeni filmini bekliyorum :cvcv:

Dün Dag 2 Filmine gittim cok iyiydi
Thor 3 Ragnarock ve Wonder Woman listemdeki filmler onlar gelene kadar yok:cici:

[YOUTUBE]sAOzrChqmd0[/YOUTUBE]

4 Mayıs 2018’de vizyona girmesi planlanan Avengers: Infinity War filminin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Kamera arkası görüntüleri de içeren videoda filmin ilk görüntüleri mevcut.

İLK BAKIŞ: AVENGERS INFINITY WAR TANITIM VİDEOSUNDA MERAK EDİLEN 5 DETAY

Avengers_Infinity_War_logo_001-1068x534.jpg

Marvel Sinematik Evreni, 2008 yılında başladığı yolculuğunun son ayağına gelmek üzereyiz. Iron Man ve Incredible Hulk karakterlerinden başka kimsesi olmayan, tüm sevilen karakterlerini başka şirketlere dağıtmak zorunda kalmış ve süper kahraman filmlerinin sonuçlarının ne olacağını bilmeden bu engebeli yola başlamıştı.

Ancak tahmin edilenden çok daha fazla seyirci, bu tür filmleri benimsedi ve 10 sene boyunca izleyeceğimiz hemen hemen her film çizgi romanlardan beyazperde’ye aktarıldı.

İşte o engebeli yol, sinema tarihinin en pahalı ve bir sürü ünlü oyuncuyu bir araya getirecek Avengers: Infınity War filmiyle taçlanmak üzere! Bugün yayımlanan bir video ile çekimlere resmen start verilirken, hayranların heyecanını üst düzeye çıkardı. Video içerisinde çözülmesi gereken birçok soru vardı ve biz bunları tek bir içerikte sizlere sunmak ve yanıtlarını olabildiğince aktarmak istedik.Öncelikle bugün koyulan videoyu tekrar bir izleyelim.

[YOUTUBE]sAOzrChqmd0[/YOUTUBE]

Video’nun yayınlanma amacının tamamen Marvel’ın hiç ihtiyacı olmadığı ancak bu sektörün lideri benim dermişçesine yapmış olduğu güç gösterisi olduğunu düşünüyorum. DCEU’nun çalkantılı yönetmenler-Warner Bros. ilişkilerinden sonra Marvel en iddialı filmiyle sahnelere dönecek olması, bu güç gösterisini daha anlamlı kılıyor.

1- Iron Man, Spider-Man ve Star-Lord birlikte!

avengers-infinity-war-tony-peter-peter-231482.jpg

Infinity War filmi bazı kaynaklara göre 68 karakter içereceği, bazı kaynaklara göre ise de her kahramana aynı önemin verilmeyeceği yönünde. 68 karakter olsun veya olmasın, eldeki kahramanlarla birlikte dahi bu denli büyük bir film çekmek çok zor bir iş. Bu açıdan bakacak olursak 3’lü 4’lü gruplar halinde kahramanların dünyanın farklı yerlerinde izleyeceğimiz sekanslar görmemüz mümkün.

Thanos’un mutlaka değişik bir planı olacaktır ve kahramanlarımızın bölünerek dünyanın veya Amerika’nın değişik bölgelerinde yerleşeceklerini düşünüyorum. Bu kanıya ise hem bu üçlünün röportajından hem de videonun devamında küçük kartlar da yer alan Rocket Raccoon, Winter Soldier, Falcon ve Scarlet tarafıydı. Bu sayede herkese, hakettikleri kadar zaman ve önem verilebilir. Iron Man, Spider-Man ve Star-Lord’un sadece röportajla kalmayıp bu 3’lünün bir sahne çektiğini varsayabiliriz. Spider-Man’i canlandıran Tom Holland ise tüm bu olanların şokundan çıkamadığı için şu açıklamaları yapıyor;

“En iyi arkadaşlarımdan biriyle ilk Avengers filmine gittiğimi hatırlıyorum. Spider-Man’i canlandırıp, bu filmlerin herhangi birinde oynayacağımı asla hayal etmemiştim. Kendimi dünyanın zirvesinde hissediyorum ve bunu düşünmek bile inanılmaz bir şey.”

Tom’un yerinde kim olsa aynı akıl tutulmasını yaşardı. O yüzden Tom’un bu heyecanı, Spider-Man karakterini her seferinde heyecanla ve mutlulukla oynayacağını gösteriyor ve bu da Spider-Man için iyi bir artı. Video’ya dönersek ise bu üçlünün bir sahne çekimi yaptığından bahsetmiştim. Tom Holland’ın kollarında ağ atıcıları, Star Lord’un kostümü ve Robert Downey’in üstünde de Iron Man zırhı görünüyordu. Bu detaylarla bu üçlüyü ekranda görmek harika olacak!

2- Tony Stark’ın yeni Iron Man zırhları

image-uploaded-from-ios-1024-1-231480.jpg

Son olarak Iron Man 3’te tüm zırhları birer birer yok etmişti Tony. O filmde, Chitauri saldırısı sonrası psikoza bağlayan bir Tony Stark figürü vardı. Bunun devamında ise dünyayı koruması amaçlı Ultron’u yaratıp tam tersi etkiyle dünyanın yokolmasına sebebiyet veriyordu. Aynı koruma içgüdüsü, Infinity War’a sıçramış olacak ki yönetmen Russo kardeşler Tony Stark hakkında şu sözleri söylüyor;

“Tony, yaklaşan bu büyük tehditi hissediyor ve dünyayı güvence altına alabilmek için elinden gelen her şeyi yapıyor.”

Tony’nin Ultron hatasından sonra ekibinden gizli olarak bu işlere kalkışacağını sanmıyorum. Civil War sonrası araları bozuk olan Kaptan Amerika ve takımıyla da araları, Thanos’un gelişiyle düzelecektir.

Yeni yaptığı zırhlar, Thanos’a karşı yaptığı özel zırhlarından biri olması kuvvetle muhtemel. Hulk’a karşı yapmış olduğu gibi Thanos içinde bir uzay zırhı hazırlıklarına başlayan Tony Stark beni aşırı meraklandırıyor beyler, bayanlar! Çizgi romanların Earth-30847’de Tony Stark, Galactus-Buster Armor’a sahiptir. Buna benzer bir armor ile Thanos’un karşısına çıkması enfes olur! Ayrıca Spider-Man: Homecoming zırhı, bu filmler için bir ön tasarım niteliği taşıyacaktır.

3- Mjölnirsiz bir Thor!

rocket-and-thor-fighting-side-by-side-credit-marvel-studios.jpg

Videonun en ilginç kısmı, konsept tasarım bile olsa Thor’un Mjölnir yerine uzun bir savaş baltası tarzında bir silah taşıyor olmasıydı. Thor MCU için en geri planda kalan filmlerin başında geliyor. Şansa bakın ki MCU içerisinde ki en iyi villain yine Thor’dan çıkan Loki oldu. Bu yüzdendir ki Thor: Ragnarok, 3.fazın Winter Soldier’ı olarak bahsediliyor. Eğer Marvel evrenini bu denli değiştirecek bir film ise, Thor’un Ragnarok’u Mjölnir ile engelleyip onu kaybetmesi güzel olurdu. Çizgi romanlar Mjölnir’in kayboluşunu yeni Thor Jane Foster’a geçmesiyle anlatmıştı. Bu sırada The Unworth Thor adıyla başka bir sayı başlamış ve Thor orada bu konsept çizimlere benzer bir savaş baltası taşımaya başlamıştı.

the-unworthy-thor-marvel-comics.jpg

Thor: Ragnarok’u izledikten sonra teori kasabilmek çok daha kolay olacaktır. O güne kadar bu savaş baltasının anlamını çözmek biraz zor. Ragnarok umarım denildiği kadar evreni değiştirecek bir film olur çünkü bu film Thor’un son şansı. Infinity War’a kadar ise gelecek olan Guardians of the Galaxy Vol.2, Spider-Man: Homecoming, Thor: Ragnarok filmlerinin oraya bağlanacak olması bu filmlerin değerini iyiden iyiye arttırıyor.

4- Avengers: Infinity War büyük ihtimalle yeniden 2 part olacak

Yeniden kelimesini ekledim çünkü ilk başta 2 part açıklanan film daha sonrasına tek bir büyük film halinde olacağı söylenmişti. Tanıtım videosunda ise Russo kardeşler şunu aktarıyor;

“Marvel’ın son 10 yıldır yaptıklarından dolayı, önümüzdeki 2 Avengers filmi şu ana kadar kimsenin görmediği ve çekmediği büyüklükte bir iş olacak.”

Gaf yapamayacak kadar büyük bir yönetmen ikilisinden bahsediyoruz. Yapılsa dahi bu videoya konmazdı. O yüzden filmin yeniden 2 part halinde ekranlara geleceğini düşünebiliriz. Asıl soru ise, Part 1 savaşın en önemli yerinde kesip ikincisinde mi devam edecek yoksa her şey Part 1’de bitirip Part 2’ye bu filmin devamı niteliğinde yepyeni bir evren mi bizlere sunacak? Marvel bizi soru içinde yeni sorular çıkartarak meraktan öldürmeye devam ediyor anlayacağınız.

5- Thanos’un yeni görselleri

th2.png

tahnos1.png

Tanıtım videosunun yarısı, Thanos’un ne kadar güçlü bir villain olacağı hakkında geçiyor. Hem Kevin Feige hem Russo kardeşler Thanos’un bugüne kadar MCU’da görülen tüm düşmanların en iyisi ve en güçlüsü olacağından bahsetti. Thanos’un bu görselleri, gerçekten Marvel’ın uzun zamandır sıkıntı çektiği TEK FİLMLİK VILLAINLAR düşüncesinden bir nebze olsun uzaklaşması demek.

Video’ya göre henüz erken ancak Netflix karakterlerinin bu filmde olması umudum iyiden iyiye azalmış durumda. Kingpin, Daredevil, Punisher, Jessica Jones ve Luke Cage gibi karakterleri filmde isimlerinin geçmesine bile razıyız.
Avengers: Infinity War vizyon tarihi Türkiye’de 27 Nisan 2018, Amerika’da ise 4 Mayıs 2018 tarihinde karşımızda olacak.

İLK BAKIŞ: AVENGERS INFINITY WAR TANITIM VİDEOSUNDA MERAK EDİLEN 5 DETAY | Kara Büyücü

Avengers: Infinity War Filminin Kötüleri Belli Oldu

Çizgi roman evreninin en sevilen süper kahramanlarını ilk kez bu kadar kalabalık bir şekilde beyaz perde ekranlarına taşıyacak olan Avengers: Infinity War‘un kalabalık süper kahraman kadrosunu bilsek de kötü adamları konusunda Thanos haricinde bir fikrimiz yoktu. Disney’in yeni filmlere dair bilgileri su yüzüne çıkaran bienal tadındaki etkinliği D23 Expo sayesinde bu durum artık değişti. Thanos’un kötü adam kadrosunda kimler var?

The Black Order” adını taşıyan kötü adam ekibinde Corvus Glaive, Proxima Midnight, Cull Obsidian ve Ebony Maw bulunuyor. Çizgi romanlardakine oldukça uygun olarak tasarlanmış kıyafet ve silahlarıyla dikkat çeken ekibi tanıtan fotoğrafta acımasız titan Thanos’un beyaz perde yansıması Josh Brolin de elinde sonsuzluk taşlarının birleşmiş olduğu zırhlı eldiveni tutuyor.

Avengers_Infinity_War-thanos.jpg

Thanos bir şekilde tüm taşları ele geçirmiş olabilir mi?

Ünlüler şöleni filmden şu ana kadar onaylanan oyuncular; Iron Man olarak Robert Downey Jr., Hulk olarak Mark Ruffalo, Black Widow olarak Scarlett Johansson, Captain America olarak Chris Evans, Thor olarak Chris Hemsworth, Scarlet Witch olarak Elizabeth Olsen, Spider-Man olarak Tom Holland, Bucky Barnes olarak Sebastian Stan, Falcon olarak Anthony Mackie, Ant-Man olarak Paul Rudd, Hawkeye olarak Jeremy Renner ve Vision olarak Paul Bettany; The Avengers ekibi olarak kadroda yer alıyor. Avengers’a dahil olan Black Panther rolündeki Chadwick Boseman filmde kendi ekibini de yanında getiriyor. Black Panther evreninden M’Baku/Man Ape rolündeki Winston Duke ve Okoye rolündeki Danai Gurira da filmde yer alacak. Thanos’a ve Sonsuzluk Eldiveni’ne karşı mücadele edecekler.

thanos-infinity-gem.jpg

Guardians of the Galaxy ekibinden ise Star-Lord olarak Chris Pratt, Gamora olarak Zoe Saldana, Drax olarak Dave Bautista, Rocket Raccoon olarak Bradley Cooper, Groot olarak Vin Diesel ve Mantis olarak Pom Klementieff filmde yer alacak. Filmin kötü adamı Thanos olarak Josh Brolin’i göreceğimiz filmde Doctor Strange rolünde Benedict Cumberbatch ve ilk kez seyirci karşısına çıkacak Captain Marvel rolünde Brie Larson da yer alıyor.

Avengers serisinin sonsuzluk savaşı temalı Avengers: Infinity War hikayesi, iki bölüm olarak izleyici karşısına çıkacak. İlk bölüm Avengers: Infinity War, 27 Nisan 2018‘de vizyona girecek.

https://frpnet.net/kultur-sanat/sinema-haberleri/avengers-infinity-war-filminin-kotuleri-belli-oldu

İsmine yakışır olacak demek. Çok heyecanlı olacağa benziyor.

Avengers: Infinity War

[YOUTUBE]pVxOVlm_lE8[/YOUTUBE]

Amerika’daki Super Bowl çılgınlığının en epik çıkışlarından biri Marvel kanadından geldi. Yılın en görkemli şovu boyunca birçok oyun ve filmin yeni tanıtımları ardarda gelirken, Avengers: Infinity War filminin kısa tanıtım videosunu yayınlayan Marvel beklentileri boşa çıkarmamış oldu.

Avengers serisinin takipçilerinin dört gözle beklediği videoda yeni görüntüler dikkat çekiyor. Dünyayı korumayı sürdüren Avengers takımına Marvel Sinematik Evreni‘ndeki diğer süper kahramanlar da dahil oluyor. Guardians of the Galaxy üyelerinden Spiderman‘e ve Doctor Strange‘e hayranı olduğumuz tüm karakterler bu kez kozmik gölgelerden gelen ve insanlık için yeni bir tehdit oluşturan Thanos’a karşı birleşiyor.

Avengers: Infinity War filmini Joe ve Anthony Russo kardeşler yönetiyor. Robert Downey Jr., Josh Brolin, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Chris Pratt, Elizabeth Olsen, Sebastian Stan, Benedict Cumberbatch, Paul Bettany, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Pom Klementieff ve Tom Holland gibi yıldızları kadrosunda toplayan film 4 Mayıs’ta vizyondaki yerini alacak.

avengers-infinity-wardan-yeni-goruntuler-bu-videoda-5.jpg

avengers-infinity-wardan-yeni-goruntuler-bu-videoda-3.jpg

avengers-infinity-wardan-yeni-goruntuler-bu-videoda-6.jpg

avengers-infinity-wardan-yeni-goruntuler-bu-videoda-7.jpg

avengers-infinity-wardan-yeni-goruntuler-bu-videoda-4.jpg

avengers-infinity-wardan-yeni-goruntuler-bu-videoda-2.jpg

https://frpnet.net/kultur-sanat/sin...s-infinity-war-dan-yeni-goruntuler-bu-videoda

Çizgi romana uygun giderlerse harika sahneler bizleri bekliyor, Thanos ilk olarak atlantise gidiyor son sonsuzluk taşını almak için, fakat atlantisliler taşın " wakanda " da olduğunu söylüyor ve thanos ordularıyla orayı işgale geliyor.

Filmde orduların karşılaştığı yer "wakanda" çünkü wakandalılar atlantisliler ile birbirlerini sevmezler.

Bu filmde Vision ölmesi gerekiyor ki, thanos o sonsuzluk taşını da ele geçirsin. Sanırım çizgi romandaki senaryoya göre hareket edecekler buradan anladığım kadarıyla.

avengers serisine sempatim var ancak bütün sevilen marvel karakterlerini tek bir filmde birleştirip hızlı bir şekilde tüketme alışkanlığından vazgeçilmesi şart. xmen'de de aynı yöntemi yaptılar, karakterlerin geçmişine ine ine serinin suyu çıktı. son film hayal kırıklığıydı. :cici:

avengers serisine sempatim var ancak bütün sevilen marvel karakterlerini tek bir filmde birleştirip hızlı bir şekilde tüketme alışkanlığından vazgeçilmesi şart. xmen'de de aynı yöntemi yaptılar, karakterlerin geçmişine ine ine serinin suyu çıktı. son film hayal kırıklığıydı. :cici:

sanıyorum bu part2 den sonra son film olacak.yaklaşık 20 küsür film daha sadece karakterlere çekilecek diye biliyorum.yinede belli olmaz.

Marvel ın sinematik evreni, 2008 yılında çıkan Iron Man filmi ile başladı ve o günden bu yana fantastik sinemanın en önemli ögelerinden birisi haline geldi. Bu evren de hikaye ve yaşanan olaylar açısından kendi içinde evrelere bölünmüş durumda. Yayınlanan ilk 6 film 1. safha, ikinci 6 film ise 2. safhasıydı bu evrenin. 2016’da yayınlanan Captain America: Civil War ise 3. safhanın açılış filmiydi. 2019’da yayınlanacak Avengers: Infinity War Part 2 ise 3. safhanın son filmi olacak. Ancak bu sefer işler diğer safhanın gibi olmayacak çünkü bu film gerçek anlamda bir çağın sonu anlamına geliyor.

Vanity Fair ile yapılan bir röportajda Marvel Studios un başkanı Kevin Feige şu önemli sözleri söylemiş:

“Avengers serisinin 4. filmi daha önce süper kahraman filmlerinde görmediğiniz bir şey getirecek: gerçek bir final. Bundan sonra 2 belirgin dönem olacak. Bu filmden önce ve bu filmden sonra. Ve biliyorum ki bu insanların beklediği şekilde olmayacak.”

Kevin Feige konuşmasında yakın gelecekte bizi çok sayıda Marvel filminin beklediğini de belirtmiş.

Avengers: Infinity War Part 2 bugüne kadarki 22. filmimiz olacak. Ondan sonra planladığımız 20 film daha var ve bu filmler kendilerinden önce gelenlerden tamamen farklı olacak.”

Disney Ceo su Bob Iger de Kevin Feige‘in sözlerine şunları eklemiş:

“Bugüne kadar ziyaret ettiğimiz dünyalardan tamamen farklı -zaman ve mekan açısından da- dünyaları arıyoruz yeni filmlerimiz için.

Tüm bu söylenenlerin üstüne Avengers üyelerini canlandıran oyuncuların sözleşmelerinin de Avengers: Infinity War Part 2 ile biteceğini düşündüğümüzde Marvel filmleri açısından bizi çok ilginç bir dönemin beklediğini söyleyebiliriz. Hatta Spider-man: Homecoming filminde de bu yeni dönemin ilk izlerini görmeye başladık ki zaten Spider-man‘in ikinci filmdi de 4. safhanın ilk filmi olacak.

Marvel, konu ve karakter konusunda neredeyse sonsuz kaynaklara sahip. Birbirinden ilginç sayısız karakter sinema perdesinde hayat bulmak için sırasını bekliyor. Ancak işin içinde Hollywood varken karşımıza aynı hikayelerin farklı oyuncularla işlenmiş versiyonları ya da aynı karakterlerin çok farklı olmayan hikayeleri çıkmaz da diyemiyoruz.

https://frpnet.net/kultur-sanat/sin...marvel-sinematik-evreninde-bir-cagi-kapatacak

Geri