Avea müşteri hizmetlerini aramak ücretli mi

Konu sahibi son olarak 3071 gün önce görüldü

Evet Ücretlidir

Sorularınıza cevap bulmak ya da hizmetlerimizle ilgili daha detaylı bilgi edinmek için, Avea Müşteri Hizmetleri'ni haftanın 7 günü 24 saat arayabilirsiniz.

Yurt içinde Avea hatlarından yapılan 500 Avea Müşteri Hizmetleri aramaları, 1. dakikada sonlandırılması halinde 41,5 Kuruş, 1 dakikadan fazla sürmesi halinde görüşme başına Faturalı müşterilerimiz için 45 Kuruş, Faturasız müşterilerimiz için 60 Kuruş olarak ücretlendirilmektedir.

Yurt içinde sabit hatlardan yapılan 444 1 500 Avea Müşteri Hizmetleri aramaları eğer tarifenizde her yöne ya da sabit hat yönüne kullanım hakkınız var ise bu yönlerden düşer; eğer tarifenizde her yöne ya da sabit hat yönüne kullanım hakkınız yok ise tarifenizin sabit hat yönü dakika fiyatıyla ücretlendirilmektedir.

Hemde tüm müşteri hizmetlerini aramak ücretli yanlız şansımdan mıdır neden bilemem ben bir türlü bağlanamıyorum müşteri hizmetlerine

Müşteri hizmetlerini aramak ücretli olmamalı.
anca milleti sömürüyorlar.

Müşteri Hizmetleri fiyatı dahada artmış diyorlar

TL olmasa telefononda ve müşteri hizmetlerini aramanız gerekse arayamicaksınız yani. GSM operatörlerinin bunu göz önünde bulundurması lazım.

Arayınca ulaşamamak bir de üstüne para almak için müşteri hizmetleri diye bir şey icat etmişler. İmkan varsa internetten mail atmak daha mantıklı. Çok daha çabuk dönüp sorunu çözüyorlar hemde fazladan ücret ödenmiyor.

Faturasız hatlarda lira yoksa sıkıntı. Nasıl aranacak? Ücretsiz olmalı bence.

Avea'nın müşteri hizmetleri hep sorunlu nedense

Her yöne dakikanız varsa ordan kesiliyor, her yöne dakika yoksa sabit hat tarifesinden kesiliyor; bunlar da yoksa normal ücrete tabii oluyorsunuz.

Resmi bilgi:

turktelekom.com.tr' Alıntı:
Yurtiçinde faturasız Türk Telekom mobil hatları tarafından yapılan 500 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri aramaları ilk 25 saniye ücretsiz, aramanın takip eden ilk dakikada sonlandırılması halinde 60 Kuruş, 1 dakikadan fazla sürmesi halinde ise görüşme başına 60 Kuruş olarak ücretlendirilmektedir. Yurtiçinde faturalı Türk Telekom mobil hatları tarafından yapılan 500 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri aramaları ise ilk 30 saniye ücretsiz, sonrasında görüşme başına 60 Kuruş olarak ücretlendirilmektedir.

Sabit telefonlardan ararsanız akşam 7 den sabah 7 içinde ücretsiz ve sabit numaralarınıza kampanya şeklinde dakika aldıysanız yine ücretsiz .

Hadi ya ben faturalılara ücretsiz ya da tarifeden karşılanıyor sanıyordum.

Bildigim kadariyla 444 1 500 arasan ucretsiz sadece 500 ararsan ucretli diye biliyirdum

Geri