avea lı olmak

Konu sahibi son olarak 2303 gün önce görüldü
telefonunuz arada bir çekerse iyidir
ucuzdur
imkanları boldur
faturalı hat alırsanız giydirilme ihtimaliniz mutlaka vardır
bide konuşurken sürekli Sesiniz kesilir :Pp

bi ara geçmiştim beğenmedim tekrar eski operatörüme geçtim.

sonra çarşıda giderken standcı kıs durdurdu. Avea ya geçmek istermisiniz dedi. hayır dedim. Sebebini sordu. Çekmiyor dedim. Mesela nerede çekmiyor dedi. Dedim bodrumda çekmiyo mesela. Kız güldü. Siz hep bodrumda mı duruyorsunuz dedi. Evet biz arkadaşlarla bodrumda takılırdık o vakitler genelde. Şimdi terfii ettik garajda takılıyoruz ama olsun. Kıza evet dedim genelde bodrumdayız. Peki dedi. döndüm gittim.

buda böyle saçma bi anı kaldı. :T:

cok kotu yaa 5yil once kullandiydim su 10 dk 2 kontor modaydi ama arkadas biryerde cekmiyor koyde cekmiyor. sevmiyorum aveayi

Eskisine göre daha iyi,uygun tarifelere sahip ama internet ve şebekesine yapılanma lazım.

Hey gidi. Aycell ilk çıktığında mesaj atmak 1 kontördü. Bize göre eşsiz bir icat gibiydi bu.

İyi ki geçtim aveya yeniden.
Memnunum.Saçma sapan vergilerle faturam katlanmıyor.

her metroya binişlerinde ulaşılamazlar :D

fenercell faturalı hat aldığım bir dönem, çekmediğinden hattımı kapattırmak için aradığımda 6 ay boyunca faturanın yarısını ödemeyi teklif etmişlerdi :honk: ben de ablama vermiştim hattı :honk:

avea beni delirtiyor asabiyetimi katlatarak artırıyor, malum hat ile 10 yılı aşkındır yediğimiz kazıklar nerden nereye yol oldu bilmiyorum da iletişimde kalite önemlidir :dyg:

Kısa süre kalacağım burada :).

Woops'un imkanları ile rahatına bakma ayrıcalığı.

Geri