AVEA KABLOsUZ MODEM

Konu sahibi son olarak 2492 gün önce görüldü
Beyler avea kablosuz modem alicam 15 mb hiz var 20 gb den sonra dusuyormus hizi 2 pc kullanocaz neti sizce bize yeter mi kullanan varsa tavsiye eder mi ??

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben tek kullanıyorum hiç 100 GB nın altına düşmedim.Bu sana bağlı bişey de 20 GB akn nedır ya tövbesteyşin sövmicem :)

Oyun için asla kablosuz bağlantı önermem.Kablosuz bağlantı yeri geliyo kapı açılıp kapanmasından bile etkilenebiliyor.Seni belki çok etkilemeye bilir mmorpg oyunlarda onu bir düşünmek lazım ama moba öyle değil işte arkadaşının 1 dk lık kopması bile oyunu kaybetme faktörü olabilir.O yüzden iyi düşün sağlam karar ver :)

Oyun için asla kablosuz bağlantı önermem.Kablosuz bağlantı yeri geliyo kapı açılıp kapanmasından bile etkilenebiliyor.Seni belki çok etkilemeye bilir mmorpg oyunlarda onu bir düşünmek lazım ama moba öyle değil işte arkadaşının 1 dk lık kopması bile oyunu kaybetme faktörü olabilir.O yüzden iyi düşün sağlam karar ver :)

Suan icin tek carem maalesef yurt interneti daha kotu .
Ve daha once yrda gecmeden once 2 kisi evde ttnet kullaniyorduk. Modem 1 . Katta ben 3. Kattan wifi cekiyprdum sknti ckmiyordu kardesim lol oynarken ona guvenerek simdi almayi dusunuyorum.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri