Avea Çekiyormu ?

T
  • Kullanıcı Trapezus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Avea Çekiyormu ?

• Çekiyor

Kullanılan: 5 33.3%
  • Çekmiyor

Kullanılan: 10 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    15
Aveadan memnunum tarifelerinden memnunum çekme konusundada o kadar tarifelere birazcık sorun olsun diyede düşünüyorum ama genelde heryerde gerek internet gerek konuşma konusunda sıkıntısı yok..

Hayır hemen 1 diş oluyor zemin katlara girince .Apartmanda çekiyor

ben değilim de arkadaşım avea'lıydı ne zaman arasa canım kusura bakma yüzüne kapandı ama bazen böyle cekmıyor sendromu yaşıyorduk ve sureklı oluyordu bulunduğumuz yer şehir merkezi bide düşün artık :)

ben değilim de arkadaşım avea'lıydı ne zaman arasa canım kusura bakma yüzüne kapandı ama bazen böyle cekmıyor sendromu yaşıyorduk ve sureklı oluyordu bulunduğumuz yer şehir merkezi bide düşün artık :)

Yanlız değilsin Aynısını bende yaşadım hemde istanbulun göbeğinde oturuyor hepte dalga geçerdim köyde yaşıyorsun sanki diye :D

Aynen öyle ,ben ozaman avea hattını almamın sebebi bütün arkadaşlarım avealı olduğu içindi ve aveanın paketleri gerçekten çok uygun olduğu için ve sms'i cazip geliyordu bize:D ama şimdi hepsi tek tek ya vodafona yada türkcele geçti, bende öyle yapmayı düşünüyorum en yakın zamanda :D

Evet Paketleri gerçekten çok cazip bide Turkcell böyle kazıkcı olunca Tahrik ediyor beni :D

Yanlız değilsin Aynısını bende yaşadım hemde istanbulun göbeğinde oturuyor hepte dalga geçerdim köyde yaşıyorsun sanki diye :D

bide hatlarına toz kondurmuyorlar mı ölüyorum ya D: bedava bile olsa cekmıo arkadaş:D

Cekmiyor arkadas cekmiyor. Bizim evde yatak odasinda cekerken, oturma odasinda cekmiyor. =) Ben hattimi degistirdikten sonra cekmeye basladiysa bilmiyorum.

:D doğru diyorsun sen cazipliğe daha çok bakıyorsan ozaman bence sen avealı olmalısın :D

Yok arada Kalıyorum Caziplik önemli tabii ya işin aslı Turkcell'e kıl oldum gerçekten acımasızca tarifeleri var geçirebildiği kadar geçiriyor 23 TL ye Avea 5000 sms 500 dk her yöne ve gb internet. Turkcell sadece 1 avea'nın verdiği internet pakedini 30 TL ye Veriyor Farka bakarmısın konu caziplik değil aslında Kıl oldum :D

Yok arada Kalıyorum Caziplik önemli tabii ya işin aslı Turkcell'e kıl oldum gerçekten acımasızca tarifeleri var geçirebildiği kadar geçiriyor 23 TL ye Avea 5000 sms 500 dk her yöne ve gb internet. Turkcell sadece 1 avea'nın verdiği internet pakedini 30 TL ye Veriyor Farka bakarmısın konu caziplik değil aslında Kıl oldum :D
Çok makul sebeplerin var bence avealı ol kıl olma durumlarındanda kurtul :D

Heryerde çekmiyor , hatta bizim evin bodrumunda bile çekmiyor.Vodafone'a da bak istersen onlarda da güzel şeyler var

Özellikle bimcell i bünyesine aldığından beri güzel çekiyor tavsiye ederim..

Geri