T
Trapezus
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Hattımı Avea'ya Taşımayı Düşünüyorum fakat Çekiyor Çekmiyor Muhabbeti Var Çekiyor Diyende Var Çekmiyor Diyende Var Sizce Hizmet Nasıl AVEA'da ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çekmiyor vallaBende avea'dan turkcell'e geçmiştim bu yüzden
Ama Şuda bir Gerçekkki Avea Sunduğu iyi Tarifelerlerde Önde Dimi ?
O konuda evet önde.Ama faydalanamadığın bir tarifeyi napasın ki ? zaten tam verimli olarak kullanamıyosun
![]()
Evet avea heryerde çekmiyor çekse bile telefon görüşmesinde aniden telefon kesilmeside oluyor bizim yazlıkta sadece belirli yerlerde çekiyor bende o noktadan görüşmelerde uzaklaşamıyorum sabitliyorum kendimi adeta:/
Aynen öyle ,ben ozaman avea hattını almamın sebebi bütün arkadaşlarım avealı olduğu içindi ve aveanın paketleri gerçekten çok uygun olduğu için ve sms'i cazip geliyordu bizeEvet Haklısın Odadan odaya bile Değiştini Duymuştum![]()
Ben memnunum aslında aveadan iyi de çekiyor, bu güne kadar bi kopukluk vs. yaşamadım görüşmelerde.![]()
çekmiyor ismi lazım değil @Sonyanın hattıda![]()
Hiç Kullanmadım Turkcell varken diğerleri gereksiz![]()
ama bak o günden sonra bi düzelme bi düzelme geldi kanka sende biliyorsun şimdi nazar değdirmiyelim
![]()