Avea 1 GB İnternet Paketi Nasıl Yapılır - Avea İnternet Paketi - Avea 1 GB Net Paketi

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Cihazlar
Avea aylık 1 gb internet paketini nasıl satın alabilirim?
Avea 1 gb net paketi nasıl yapılır?

Cep telefonundan internete girmek çok kolay! Tek yapmanız gereken Avea operatorlu cep telefonunuzdan;
1GB yazıp 5555'e mesaj atmak!

Ben faturalı olmadan evvel yapardım bunu. Avea'nın neti daha hızlı bana göre diğerlerine oranla.

arkadasımın avea kac kere denemistik hangimizin ki hızlı diye her seferinde turkcell'in farkını gördüm, tek geçerim :p

EmRe çok memnun kalacağını sanmıyorum çekimi de hızı da çok iyi sayılmaz vodafondan aveaya geçtiğim de sağlam bi fark gördüm iikisinin neti arasında turkcell daha iyi tabi hız olarak o ayrı.

Ben memnunum sadece sebeke sorunum var oda jandarma yuzunden:/

avea sinirsiz nasil oluo acaba 2 gb yetmio ya

Ben kullandım berbatt,hem çok yavaş hem netin sürekli kopuyor en güzel türkcell gerçekten heryerde çekiyor:s

Benim faturali hattim da 2 GB kotali sınırsız internet 14 lira ama. :dusun:

Sınırsızda 2gbdan sonra hızı çok düşüyor diye duydum netin, aveanın interneti her türlü yavas bence ama yine de vazgecemiyorum:p

Benim faturali hattim da 2 GB kotali sınırsız internet 14 lira ama. :dusun:

Avea'nın SEÇ paketlerinden birisindeyseniz, 14 TL'ye 2GB'lık paketi satın alabiliyorsunuz. Fakat, her müşterinin alabileceği bir paket değildir.

14 TL'lik paketi, sadece faturalı S.E.Ç. 250, S.E.Ç. 500, S.E.Ç. 750, S.E.Ç. 1000, S.E.Ç. 1500, S.E.Ç. 3000, Süper İkili 1 GB, Süper İkili 4 GB, Süper İkili 500, Süper İkili 1000, Süper 1500, Pro600 4GB, Pro1200 4GB, Bursasporcell 500, Bursasporcell 1000, İzmircell İzmir 300, İzmircell İzmir 600, Muhteşem 15'lik Fenercell, Muhteşem 15'lik GSMobile, Muhteşem 15'lik KARTALCELL, Muhteşem 15'lik Trabzoncell, Muhteşem 15'lik SAMSUNCELL, Muhteşem 25'lik Fenercell, Muhteşem 25'lik GSMobile, Muhteşem 25'lik KARTALCELL, Muhteşem 25'lik Trabzoncell, Muhteşem 25'lik SAMSUNCELL, Muhteşem 35'lik Fenercell, Muhteşem 35'lik GSMobile, Muhteşem 35'lik KARTALCELL, Muhteşem 35'lik Trabzoncell ve Muhteşem 35'lik SAMSUNCELL tarifelerindeki müşterilerimiz satın alabilirler.

Geri