Avci boregim .p

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Çalışmalar
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
evet şimdi görüyorum iftarı beklemek zor olmuştur senin adına, eline sağlık.

Aklıma tanıştığımız yerde hingeli anlattığın konu geldi. Küsüz diye nasıl ciddi yorum yapmıştım, yalnız yorum yapmayı eksik etmemiştim aşgım :D

Valla kiskaniyorum herkes marifetlerini döktürüyor masallah masallah ellerine sağlık
Buralara geldiğinde bizim mutfakta da yaptigini gormek isteriz afiyetle yerim :D

Ne misafiri
Kendini benim ve ablamin yaninda misafir mi saycan ask olsun:))

kesin samsunludur bi de kavurmasini ye nam nam

misafir mutfaga sokulur mu yavrum :d

yok rizeli yalniz kocasi yapmis :D bu karadeniz erkeklerii niye boyle kiz erkekler kadinlarin yerini kadinlarda erkeklerin yerini tutmus komsu evi supuruyor yemek yapiyor cocugu okula goturuyor altini temizliyor kadin sabah kalkip ise gidiyor etrafim bunlarla dolmus parkta bir araya gelip dedikodu yapiyorlar:DD

yok rizeli yalniz kocasi yapmis :D bu karadeniz erkeklerii niye boyle kiz erkekler kadinlarin yerini kadinlarda erkeklerin yerini tutmus komsu evi supuruyor yemek yapiyor cocugu okula goturuyor altini temizliyor kadin sabah kalkip ise gidiyor etrafim bunlarla dolmus parkta bir araya gelip dedikodu yapiyorlar:DD

Hayat musterek sizin o tarafin kadini sirf dogurdugundan firsat kalmiyorsur ise gitmeye kariyer yapmaya :d

Geri