Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Akşam oldu gözlerini açta yansın ışıklar
Sen dokun sev ki beni tenimde sönsün yaralar
Soy büyün korkularını aşk günah değil
Hiçbir şey sevgiyle sevişmek kadar sevap değil
Kır çiçekleri getirdin karlı ömrüme
Bir rüyaydı gerçek oldu aşk deli yüreğime
Gençmişim, güzelmişim baktım aynada yüzüme
İlk defa hiçbir şeyi umursamıyorum senle
Soy bütün korkularını aşk günah değil
Hiçbir şey sevgiyle sevişmek kadar sevap değil
Kır çiçekleri getirdin karlı ömrüme
Bir rüyaydı gerçek oldu aşk deli yüreğime
Hayat insana bir şans verir iyi kullanırsan şans sana buyur kocaman destek olur kırarsan küçülür gider ama gene gelir adı 2. Şans olur eskisi gibi değildir ama sana destektir bilirsin gene kıymet bilmezsen gider Kıyamaz hayat gene verir şansını adı 3. Şans olur ama bu kez sadece gelir ve sessizce durur sen sadece onun orda olduğunu bilirsin bir kez daha gitmesine izin verdiysen bekleme hayatta 4. Şans diye birşey yoktur ve eğer ilk şansını iyi degerlendiremediysen 2.ve3.den bişey ummamalisin önemli olan 1. Şanstir ve emin ol 1 ve 4 arasında çok büyük fark vardır