Avazım çıktığı kadar susuyorum :)

Konu sahibi son olarak 51 gün önce görüldü
vygmw.jpg

ZOR OLAN Ayrılmak Değildir... ASIL ZOR OLAN; Ayrılıktan Sonra o, Acıtan Bekleyiş...lere DİRENMEKTİR ZOR OLAN..! Unutulmayan Hatıraları Unutmaya Çalışmaktır...ASIL ZOR OLAN; Severek Ayrıldığın Sevdiğini Bir Daha Asla Görememektir... ZOR OLAN, Yatağına Uzanıp "KEŞKE" dedirten "UMUT"larının GÖZ GÖRE GÖRE Tükenmesini İzlemektir... !! AMA ASIL ZOR OLAN Dedim ya, Ayrılığın Kendisi Değil; "AYRILIĞIN ERTESİDİR".!!!!

Ne mi öğrendim hayattan? İyice tanımadan insanlara bağlanmamayı, beni takmayanı ...takmamayı, verdiğim değeri haketmeyen insanları silmeyi, gidene dur dememeyi, giden bensem arkama dönüp bakmamayı, gözyaşlarımın değerli olduğunu ve onlara değmeyen insanlar için harcamamayı. Bir çift tatlı söze, masum gülüşe kanmamayı, ben... izin vermedikçe kimsenin beni üzemeyeceğini ve her şeyden değerli olduğumu ANLADIM !!!!

Bana İnsanları Anlatmayın. Ben İnsanları Yasayarak Anlayanlardanım. Bana Dostluk Nedir Diye Sormayın. Ben Dostlarım İçin Ölümle Bulusanlardanım. Bana Sen Kimsin Diye Sormayın. Ben Kendimi Anlatmayı Sevmeyenlerdenim. BANA İs Yaparsın, Nerede Takılırsın Diye Sormayın. Yanımda Olmayı Hakettiginizde Kim Oldugumu Anlatacaklardanım. Bana Ask Nedir Diye Sormayın. Bir Kere Asık O...ldum Mu G...özü Baskasını Görmeyenlerdenim. Bana Sanslı Mısın Diye Sormayın. Ben Sansı Kendi Yaratanlardanım. Bana Can Ne Demek Diye Sormayın. Canimdaki Canlar İçin Can Yakanlardanım. Bana Neden Hep Susuyorsun Diye Sormayın. Köpeklerin Konusup, Aslanların Susacagını Bilenlerdenim. Bana Köpeklerden Söz Etmeyin. Efendileri İçin Hizmet Edenlerden Bahsetmeyi Sevmeyenlerdenim.

-Alıntı-

Geri