Avazım çıktığı kadar susuyorum :)

Konu sahibi son olarak 50 gün önce görüldü

Sen üzülme hiçbirşey için sadece Yaradana bırak o herşeyi öyle gizel bir hal ve yola sokar ki sen bile anlamazsın.İçimi okudun dedin belki benim içimde sen gibidir he ondan olmasın :)
Çok haklısın herşeyi yüce Allahın taktirine bırakmak lazım...evet ondan olsa gerek aynısından yaşanmışlık vardır :cici: Allah'ım güç ve sabır versin sanada kaderarkadaşım :icon_wink:

Çok haklısın herşeyi yüce Allahın taktirine bırakmak lazım...evet ondan olsa gerek aynısından yaşanmışlık vardır :cici: Allah'ım güç ve sabır versin sanada kaderarkadaşım :icon_wink:
Annen varmı baban varmı her gece kafanı yastığına koyduğunda vicdanın rahat huzulu bir uyku uyuyorsan ötesini boşver.Vicdan insaf merhamet insanı insan yapar bunlar yoksa istersen tüm dünya senin olsun balım.Anlatabildimmi bilmiyorum.:icon_wink:

Annen varmı baban varmı her gece kafanı yastığına koyduğunda vicdanın rahat huzulu bir uyku uyuyorsan ötesini boşver.Vicdan insaf merhamet insanı insan yapar bunlar yoksa istersen tüm dünya senin olsun balım.Anlatabildimmi bilmiyorum.:icon_wink:
Gayet güzel anlattın,yüreğine sağlık ,çok şükür hayatının en önemli İnsanları yani Ailenin baştacları başında olduğu müddetce gerisini salla..aslında üzülmeye değmez kendimize yazık ediyoruz işte:)

Susmayı öğrendim çok
konuşanlardan...
Alçak gönüllü olmanın erdemini
tattım çok bilmişlere inat..
Gerçekten bilenlerin az
konuştuğuna şahit oldum sessizce...
Her yaşananın sadece bir
deneyim olduğunu kavradım..
Değmeyenlere çok anlam
yüklemenin ruhuma verdiği
zararı keşfettim.. Kendim olmayı seçtim
başkalarından alınmış
parçalardan oluşmayı değil..
Kendi hayatlarını
YÖNETEMEYENLERİN diğer
hayatlara müdahelelerine güldüm sadece.
Kokuşmuş zihniyetlerin yalan
gülümsemelerin içinde yer
almaktansa uzaktan onlara
seyirci kalıp İNSANLIĞIMI
korumayı öğrendim.. Varlığımı hakedenleri hayatıma
dahil etmeyi haketmeyenlere
HOŞÇAKAL demeyi,
Bu uzun yolda yalnız ama başım
dik yürümeyi öğrendim

Gitmenide istemedim kalmanı da...
Gitmen de tüketti yüreğimi kalman da...
Hiç ortası olmadı..
Varlığında yokluğuna, yokluğunda varlığına ağlattın..
Sevdin mi.? Sevmedin mi.? Birleştik mi.? Ayrıldık mı.? Ben hiç bilemedim..
...Hep iki Ayrı noktadaydık biz....
Baharda varsan güzde yoktun..
Dilde varsan sözde yoktun.
Ne Başı oldun sevginin , NE DE SONU..
Nerdesin bilemem ama orda kall DÖNME artık....

Evet canım belki annemi biraz erken kaybettim ama arkamda kapı gibi dimdik duran mükemmel bir babaya ve abiye sahibim . Allah onların acısını yaşatmasın.Hayat kırmaya kırılmamaya değmeyecek kadar kısa.İnsan doğduk insan ölelim yeter zaten.Allah bilir işini .

Evet canım belki annemi biraz erken kaybettim ama arkamda kapı gibi dimdik duran mükemmel bir babaya ve abiye sahibim . Allah onların acısını yaşatmasın.Hayat kırmaya kırılmamaya değmeyecek kadar kısa.İnsan doğduk insan ölelim yeter zaten.Allah bilir işini .
Başın sağolsun balım Allahım cennete buluştursun sizi..:lutfen:Allah babana ve abine uzun ömürler versin bitanem:srl: evet aynen İnsan olalım ve İnsan gibi ölelim inşAllah :cici:
Aynen öyle buna bayıldım

Evet çok doğru bir söz balım:))

Bu arada seninde başın sağolsun :( :lutfen:

Sonya pardon canıms seninde sayfanı işgal ettim biraz ... :hih:

Sağolasın canım.Evet Sonyanın sayfasını bende bozdum sanırım epey bu gece :( sende benimkini boz ödeşelim kızlar uykum geldi Allaha emanetsiniz görüşürüz :)
Nedemek aksine renklendirdiniz herzaman beklerim sizin gibi kızlara canım kurban :**

şimdi kısa cümleler kuruyorum...
ama anlayabilenlere uzun uzun anlatabiliyorum...
en çok kendimle konuşuyorum...
ama en çok sevda dediklerine susuyorum...
hem küçük lokma yiyor hemde küçük
konuşuyorum... ve çok zaman herkese susmayı yeğliyorum...
kalabalık laflar etmiyorum...
yalnızlığın çığlıklarını duymamak için kalabalıklarda
geziyorum...
her gün yüzüme en güçlü göründüğüm maskemi
takıyorum... yine gözyaşlarımı geceye ve tenhalara saklıyorum...
ve ben hala en güzel yağmurlu havalarda
ağlayabiliyorum...
ve sadece gündüzleri gülebiliyorum...
nerede yanlış yaptım hala bilmiyorum yada bilmek
istemiyorum... artık bende kazanmak için kötü olmak istiyorum...
ve kötülerin olan bu dünyayı ben hiç sevmiyorum...
önce hayata küstüm ama baktım ki hayat
tarafından tınlanmıyorum...
artık bende en çok o mutluluk dedikleri şeye
küsüyorum...

Bana "KEŞKE" dedirten hayat, geleceğimden çalıp "BELKİ" dedirtti ama... Şimdi hayata ben de bir cümle koyuyorum..
"NEYSEEEE

vudr4.jpg

Hani diyorum eğer birgün senin için yazdıklarıma ulaşırsan, sana olduğunu bilsen de alınma üstüne. Çünkü güzel duygular çirkinleşti ve sen eskisi gibi mükemmel değilsin.

[YOUTUBE]oqa-ZpF-nSU[/YOUTUBE]

Ağlayacaksan al gözlerimi
Seninmiş gibi dök yaşını
Kabuslarını ver al düşlerimi
Mışıl mışıl kapa gözlerini
Günahlarını gönder bana
Ben çekerim senin cehennemini
Günahlarını gönder bana
Öyle kanadım ki ben sana
Akacak bir ben kalmadı
Öyle derindim ki ben sana
Atacak bir kulacım kalmadı
Öyle uzaktım ki ben sana
Avazı çıktığı kadar hasret kaldım
Öyle uzaktım ki ben sana
Ağlayacaksan al gözlerimi
Seninmiş gibi dök yaşını
Kabuslarını ver al düşlerimi
Mışıl mışıl kapa gözlerini
Günahlarını gönder bana
Günahlarını gönder bana
Öyle kanadım ki ben sana
Akacak bir ben kalmadı
Öyle derindim ki ben sana
Atacak bir kulacım kalmadı
Öyle uzaktım ki ben sana
Öyle uzaktım ki ben sana

Yıkıldım sayılmaz, sadece biraz üzüldüm. Bu üzüntünün bir boyutu yok, şekli yok, bir şarkı ile ortaya çıkacak herhangi bir içsel vurgunla da açıklanması mümkün değil.Bazı şeyler açıklanamıyor ne yazık ki, sadece yaşanıyor. Güneşli bir pazar sabahı yüzün ne kadar güzelse o kadar üzgünüm.Yaptığım için bana kızdığın şeylerin tam ortasından sesimi duyurmaya çalışıyorum sana, sana ki canım çok acıyor. Sana ki atmosferdeki bütün basıncı göğsümün altında saklıyorum. Bunu yüzüme bakarsan, bakarsan şayet, görürsün. Ezeli, ebedi olmayan bir hesaplaşmanın ortasında kaldım. Bir bakıma sensizlik sahipsizliktir çünkü, kendimi sana ait hissetmeye başladığım andan beri bu böyle. Sen gökyüzüydün, ben martıydım, topaldım. Hangi rotayı izlemesi gerektiğini unutmuş aptal bir uçaktım, sana düştüm, sana çakıldım. Sana infilakım..Beni affet, "sensiz yaşayamam" dememe rağmen nefes almayı sürdürüyorum hala. Bunu yapıyor olmamı yanlış anlama lütfen, yaşamanın bu türlüsünü hiç kimse istemez. Üstelik utanıyorum da kendimden, yüzün yüzüme değmedi aylardır. Yüzsüzüm, üzgünüm..Kelimesizim, beni hiç bir şey anlatmıyor..Seni anlatmaya hala..Hiç bir kelime yetmiyor..Çok güzelsin di'mi yine..

Ahhh beee hayat kime güldün ki banada gülesinn...!

Geri