Avazım çıktığı kadar susuyorum :)

Konu sahibi son olarak 51 gün önce görüldü
vhgk2.jpg

Öğreneceksin yüreğim...!
Öğreneceksin...
Dünyanın hasret, ölümün vuslat olduğunu...
Hz. Mevlâna

Sevdin mi hiç SAHİP olmadan.? En değerlinin ellerine dokunmadan..Kolay gelir uzaktan sevmeler.! Yaşamadan anlayamaz insan, kabus dolu uykulardan uyanmadan.! Alıp başını gidemezsin, Kaçamazsın acından..Unuturum desen de hatırlarsın elinde olmadan.!En değerlim dediğin, öldürür seni durmadan.!İşte o zaman anlarsın.''SENİ YAKANDIR'''aslında senin olmayan...!!

-Alıntı-

Bir gün karşılaşağız seninle..
Sen parmağındakini saklayacaksın ben ise gözlerimi kaçıracağım senden..
Yüreğimiz acıyacak, ne kadar istemesekte sarılamayağız o an..
İkimizde zor olsada yolumuza devam edeceğiz..
Sonra yanımızdaki soracak kimdi o ?
Verdiğimiz cevaplarla tekrar öldüreceğiz birbirimizi..
- Hiç , hiç kimse ! Birine benzettim sadece..

SEVMEK GEREK.....Hep Uzak, Ulaşılmaz, İmkansız diye Vazgeçmek mi gerek.... Uzaktakini de, Ulaşılmazı da, İmkansız olanı da, Sevmek gerek.. Sessizce, Susup da Sevmek gerek... Olmayacağını, Sevmeyeceğini, Kavuşamayacağını Bile bile, Sevmek gerek.. Hem de Dolu dolu, Sevmek gerek.... Özlemiyle yana kavrula, Hasretinden Dağları delip, Çölleri yol edip, Uzağı yakın ederek ,Hayalini Gözlerine sürerek, Delice sevmek gerek ki ,Adı Sevda olsun.... Cantanem....Gözbebeğim Kolayı herkes sever.... Zor olanı seveceksin.... Taşa, tohum ekip Yetiştireceksin ki, Sevdim diyesin.

Haksızlık...önünde eğilmem ..çünkü hakkımla beraber gururumuda kaybetmiş olurum.. ..benim beyaz sayfamda kalemimde silgimde sevdiklerimin elinde........... ben yazarım ben silerim... ben yaşama hep ters adımlarla başladım..bundan dolayı insanlara..ters gelirim..hep alakası olmayan düşlerle yaşarım.. hiç kimseden yardım dilemem ..mahkumluğu da sever.. özgürlüğüde severim.. emir vermekten değil rica etmekten hoşlanırım.. dürüstlüğe önem veririm.. insanların tipine ..yada endamına değil..yüreklerine değer veririm.... benim dostluğumu sadece yürekliler bilir..!!!

[YOUTUBE]ZxZBlOBDPGY[/YOUTUBE]

Bir imtihandır aşk kalbi sınayan
Ne kadar sevdiysen dogru cevap
İhanet 3 yanlış kural bu kadar
Ve sen sınıfta kaldın
hoşçakal
Yine bana kaldı aşkı sesizce göğsümde uyutmak
Bu defa zor zor olacak seni unutmak
Bugüne kadar bir bilsen kimlerden geçti bu kalp
Bu defa son senin sızın hep kalacak​
Bir imtihandır aşk kalbi sınayan
Ne kadar sevdiysen dogru cevap