Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Seni sevmek, hiç olmayacak bir duaya 'amin' demek gibi birşey Sevgili . . .
Hiç yeşermeyecek bir ağacın tohumunu inatla, her gün gözyaşlarıyla sulamak gibi bir şey . . .
Seni sevmek, böylesine çaresiz, böylesine yorgun ve işte böylesine dargın bir eylem Sevgili, En Sevgili, Eyy Sevgili, Can Sevgili .
http://rukiye-kul.blogcu.com/ah-yar/11633474#edittitle Ah yâr..
Söz gibi aşikâr sükût gibi gizlisin kalbimde..
Vesveseli bir kargaşasın dilimde..
Şimdi dualar sürüyorum sükûtunla beslediğin yaralarıma..
Yazıp bittim..
Söyleyip sustum..
Ne duyuldum..
Ne unutuldum..
Ey Gönüldaş! Aşk bize ne mi öğretti? Biz Aşktan önce de aynı şekilde yemek yerdik ama o vakit doyardık artık doyamaz olduk; o zaman da soba karşısında oturur ama ısınırdık artık sobanın yanı dağ gibi odun yansa da bizi ısıtmıyor.. Zira aç ve üşüyenler tamamen bitinceye kadar bizim gönlümüz asla rahat değil; Aşk, kainatla olan irtibatımızı sağladı. Aşk, duyarsız yanımıza ayar verdi de bize insanlığımızı ve asıl Sevgili'mizi (C.C) öğretti...
Ey Gönül! Ne tuhaf değil mi? Bir ömür şah damarımızdan daha yakın bir Sevgili'yi (C.C) aramakla geçiyor.. Hem de tüm mahlukatı vasıtasıyla eşsiz ve sayısız esmâları vesilesiyle durmadan bizi kendine çağırmakta iken! O, hem çok yakın hem de çok uzak olmayı imtihan hikmetine bina etmiş anlasana! Hiç deryada yüzen balık deryayı arar mı? Aslında O'nu aramıyoruz, O bizi kendine çağırıyor; işin özü O farkedilmek istiyor...
Ey cana canlar katan, dayanamadım, gittim. Kızıp gittim ama, sensiz yaşamaya da dayanamıyorum.
Ayr...ılığa alışayım dedim, fakat doğrusunu söyleyeyim, ayrılığa dayanamıyorum.
Bir saman çöpü, kehribarın çekişine nasıl dayanır? Ben bir saman çöpüyüm, kehribara karsı koyamıyorum, dayanamıyorum.
Her cefâ çeken, vefâ ümidine kapılır, vefâ gününü bekler. Bense öyle cefâ çeken bir aşığım ki, sevgilimin cefâsı bana çok tatlı gelir de vefâ beklemem, vefâ gelirse vefâya dayanamam. Yumuşak yumuşak; "Yine geldin." der. Ona derim ki: "Ey cânân, sana dayanamıyorum.