Avatarsız azaların her an bir çılgınlık yapıp forumu bırakma ihtimallerinin yüksek olması düşüncesi

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Başlık su gibi akıyor Allah belamı Helsinki.

Evet ahbab, böyle 1 realite var. Herkes avatarlansın, strese giriyorum bırakıp gideceksiniz die.​

Avatar boyutlarına ayak uyduramamışlardır

Avatar kullanmak istememek de bir tercihtir.

Kim bilir? Bir gün belki...
Ben çabuk sıkılıyorum. Heyecanımı diri tutamıyor bu forum. Şaka şaka sıkılıp siliyor, sonra avatarsızlıktan da sıkılıp ger avatar ekliyorum. Bu döngü böyle sürüyor işte...

Kim bilir? Bir gün belki...
Ben çabuk sıkılıyorum. Heyecanımı diri tutamıyor bu forum. Şaka şaka sıkılıp siliyor, sonra avatarsızlıktan da sıkılıp ger avatar ekliyorum. Bu döngü böyle sürüyor işte...
Üye olduğumdan itibaren yanılmıyorsam bir kere avatar değiştirdim, aklıma bile gelmez.

Üye olduğumdan itibaren yanılmıyorsam bir kere avatar değiştirdim, aklıma bile gelmez.
Ben normalde de böyleyim Lefty. Okuduğum mesajları bile silerim. Kafam atarsa bazen sosyal medya bile silerim. Çok sıkıyor beni monotonluk, değişim ihtiyacı hissediyorum. Hdjfjf

Ben normalde de böyleyim Lefty. Okuduğum mesajları bile silerim. Kafam atarsa bazen sosyal medya bile silerim. Çok sıkıyor beni monotonluk, değişim ihtiyacı hissediyorum. Hdjfjf
Yıllar önce insanlar kendi avatarlarını yapıyordu galiba, zamanla onun da bir anlamı kalmadı.

Değişikliği ben de severim ancak avatar sabit yıllardır.:)

Okadarda umrumdaki burdan birinin ya forumu birakirsa dúşúncesi .d

Geri