Aze
Altın Üye
-
-
-
-
-
Avatar konusu mu kaldı be Aze Hanım dediğinizi duyar gibiyim...
Bu forumdaki avatar boyutlarını hiç sevmiyorum aslında.
Eskiden takıldığımız pembe bir forum vardı orada da ufacıktı avatarlar ama çok yetenekli arkadaşlar vardı boyutları öyle güzel ayarlayıp pazarlıyorlardı ki harikaydı.
Belki de forumdaki avatar boyutu nedeniyle avatarımı uzun zamandır değiştirmedim. Veya tamamen alıştığım için,bir şeye alıştığım zaman suyunu çıkarmadan bırakmıyorum çünkü...
Günlük gibi yazasım geldi ya avatar paylaşacaktım ben.
Neyse işte farklı avatar kullanmıyorum ama en azından beğenip galerime eklediklerimi paylaşayım dedim,oyuncaklarını arkadaşlarına vermeyen çocuklar gibi olmayayım dedim.
İsteyen alabilir,belki ben de bir anlık gazla avatarı değiştiririm bilemedim.
-Avatar eklemek isteyenler de ekleyebilir-

Bu forumdaki avatar boyutlarını hiç sevmiyorum aslında.
Eskiden takıldığımız pembe bir forum vardı orada da ufacıktı avatarlar ama çok yetenekli arkadaşlar vardı boyutları öyle güzel ayarlayıp pazarlıyorlardı ki harikaydı.
Belki de forumdaki avatar boyutu nedeniyle avatarımı uzun zamandır değiştirmedim. Veya tamamen alıştığım için,bir şeye alıştığım zaman suyunu çıkarmadan bırakmıyorum çünkü...
Günlük gibi yazasım geldi ya avatar paylaşacaktım ben.
Neyse işte farklı avatar kullanmıyorum ama en azından beğenip galerime eklediklerimi paylaşayım dedim,oyuncaklarını arkadaşlarına vermeyen çocuklar gibi olmayayım dedim.
İsteyen alabilir,belki ben de bir anlık gazla avatarı değiştiririm bilemedim.
-Avatar eklemek isteyenler de ekleyebilir-