Featured
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
sağım solum belli olmuyor valla tema konusunda. modern hariç her ikisini de kullanıyorum. aslında ağırlıklı olarak forumsal temayı kullanıyorum.

if standarta neyse de forumsalbahane de hiç iyi gözükmüyor.

ow4LTN.png

-teşekkürler.

Rica etsem

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bir şeyi merak ediyorum panelden eklediğiniz de avatar boyutumuz 150x200 mü yoksa daha mı düşük?
Siz eklediğinizde de kalite düştü,böyle olunca benim gözüme hoş gözükmüyor. :icon_haberimyok:

Merhaba;
Panel otomatik olarak en iyi şekilde ayarlıyor.

Bir şeyi merak ediyorum panelden eklediğiniz de avatar boyutumuz 150x200 mü yoksa daha mı düşük?
Siz eklediğinizde de kalite düştü,böyle olunca benim gözüme hoş gözükmüyor. :icon_haberimyok:

Ayrıca kullandığınız tema üzerinde maksimum pixel değeri o şekilde ayarlandığı için görüntü o şekilde görünmekte.

Kullanabileceğiniz diğer temalarda görüntüleme şeklini değişebilir. Deneyebilirsiniz.

Merhaba;
Panel otomatik olarak en iyi şekilde ayarlıyor.
Anladım teşekkür ederim :JEZlvQ:
Ayrıca kullandığınız tema üzerinde maksimum pixel değeri o şekilde ayarlandığı için görüntü o şekilde görünmekte.

Kullanabileceğiniz diğer temalarda görüntüleme şeklini değişebilir. Deneyebilirsiniz.

Diğer temaları da denedim,maalesef eski düzen alışkanlığından ötürü tuhaf geliyor.
Forumbahane teması bana en uygunu.
Bu konuda düzeltmeler olacak mı?

Anladım teşekkür ederim :JEZlvQ:

Diğer temaları da denedim,maalesef eski düzen alışkanlığından ötürü tuhaf geliyor.
Forumbahane teması bana en uygunu.
Bu konuda düzeltmeler olacak mı?

Mevcutta bir değişiklik yok. olduğunda duyurular kısmından bilgilendirmeler yapılmaktadır.

Biz neden kendi avatarımızı kendimiz değiştiremiyoruz? Teknoloji o kadar gelişti be! ..dedi.. avatar kullanmayan üye.

Avatar ve profili resmi yükleyemedim de

Rica etsem şu fotoğrafımı profil resmi

MKxAmA.jpeg

Şunu da avatar olarak ekler misiniz?

HSrhgw.jpeg

Boyutlarını ben ayarlardım sadece eklemenizi istiyorum. :)
Şimdiden çok teşekkürler

Avatar ve profili resmi yükleyemedim de

Rica etsem şu fotoğrafımı profil resmi

MKxAmA.jpeg

Şunu da avatar olarak ekler misiniz?

HSrhgw.jpeg

Boyutlarını ben ayarlardım sadece eklemenizi istiyorum. :)
Şimdiden çok teşekkürler

Arkadaşlarimiz tarafından eklenmiştir.

Bu başlık altında profil fotoğrafı talep edebiliyor muyuz acaba?
Böyle kocamanlı.

En50r0.jpg

Bunu istiyorum profilime konsun lütfen. Bir kuş gibi narince.
Teşekkürler. ^^

Geri