Ava Yaman, sezon finali yemeğindeki tarzı nedeni ile sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Taşacak Bu Deniz’in sezon finali yemeğine Ava Yaman sesiyle damga vurdu. Tarzı ise sosyal medyayı ikiye böldü. “Çuval giyse yakışır” diyenlerin yanı sıra “O elbise hiç olmuş mu” yorumları yapanlar oldu.

Ekranların sevilen dizisi Taşacak Bu Denizin sezon finali kutlamasına katılan ve dizide Eleni karakterini canlandıran Ava Yaman, tercih ettiği tarzla sosyal medyada gündem oldu. Yaman’ın kıyafeti bazı kullanıcılar tarafından eleştirilirken, bazıları ise oyuncunun görünüşünden çok performansının değerlendirilmesi gerektiğini savundu.

Yaşına uygun bir seçim yapmış ayrıca herkesin kendine göre bir tarzı olabilir, sadelik de bir seçimdir ve özensizlik olarak ele alınmaması gerekir.

Kız gayet güzel oyunculuğu da iyi ama menajerini değiştirmeli bence babası yüzünden önü kapatılıyor diye düşünüyorum

ne var şimdi o kıyafette?

eleştirmek için çırpınanlar derneği üyeleri yine boş durmamış. bu çalışkanlıkları için tebrik etmek lazım onları.

videodan fazla anlaşılmıyor ama objektiflere verdiği pozlara baktım. özellikle o ayakkabılarla köyün delisi gibi olmuş.
ben de doğallık sadelikten yanayım ama biraz uyumlu olmalı giydikleri. doğallık, sadelik bu değil.

ayakkabıları ben de gördüm ama çok da önemli değil

Elestirmek icin degil ama o elbiseye o ayakkabi olmamis...

En başta evet kendi halinde sıradandi fakat medyada bazı eleştiriler ve kızı savunucular çıkınca bu durumu kullanıyor gibi hissediyorum daha fazla konuşulmak için.
Çünkü giydikleri de yaşına uygun değil kasvetli içi geçmiş şeyler görünüyor.
Belki renk tercih etmez ama en azından sade şıklık diye bişey var

Kendini rahat hissettiği bir tarz seçmiş ve anlayış ile karşılamak gerekiyor.

Geri