Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana da bi işkembe çıkar aslanım.
Meydan hep benimdi zaten de bu çöplüğe Bi horoz yeter. Varsa derdin açık oturum yapalım.
Vera nın zimmeti bizim envanter de kayıtlı haberin ola.
Aslında bundan hiç bahsetmeyecektim.
insan insana ne şekilde iz bırakıyor bilinmez.
senin sokakta yürüyüşün bile bende büyük bir yara açmıştır. oysa sadece yürüyordum da diyebilirsin. bu seni temizler. sana ellerim yoktu diyemem. ellerini istemek beni kirletir. biliyorum insanın sevilmeyişinin bir ismi olsa doksan dokuzdan fazla olurdu. canımı yaktın diyemem. dokunmadın. göğsümde bir izden bahsetsem göğsüme yaklaşmadın bile. kasıklarımda bir ağrıdan söz edemem. bir rüya bir kabus, hiçbiri.
sen belki de ağzıma soktuğum tabancasın.
belki de benden gırtlağımı aldın.
konuşamıyorum bile.
Bende ona bakıyorum bi yandan.
5.sezonda izlemeye başladım. hepsini 3 günde izledim bitince ben de kendimi mutsuz huzursuz hissettim.
Bunun çaresi başka diziler başka heyecanlar
Çok konuşuyoruz dilimiz uzun oluyor az kouşuyoruz sustuk damgasını yiyoruz.
Rolumüzün yerimizin neresi olduğunu bilmiyoruz.
Hangi kapta kaşığımız varda sokup gırtlağımızı delik deşik etmek isterler anlamıyoruz.
Anlaşılmaz insanoğlu zaten biz hayvanlarla anlaşıyoruz.
İnsanlara hayretle bakıyoruz.
İnsan kaybetmeyi sevmez lakin elinden geldiği kadar kaybetmek için savaşır.
Kumarbaz olur.
Ne desek birilerine dokunuyor.
Çatal dilli biz miyiz?
Bülbül yılan oluyor
Biz tekkemizi biliriz hakikatten başka söylenecek sözümüz yok bizim.