ATM’den işlem yaparken yanına birinin gelip bakması.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ne zaman izine gitsem denk gelirdim atm önlerinde para çekerken tv izler gibi izleyen tipler sizide unutmadık Röntgenciler.

Var var, oluyor. Bi hacı amcayı da böyle sınırdan sınırdan azad ettim. O gün zaten biraz sinirliydim. Kafasının gölgesini hissettim, geri dönüp hayırdır amca dedim? Allah Allah, terslemez mi beni? Ne hayırdır diyor. Ne bakıyorsun amca buraya? Adam arkasına dönerek "ne bakacam ya oraya bu memleket sizin gibi yobazlar yüzünden böyle oluuuuuy" dedi.

Yobaz he? Bunu yobaz yobaz ana avrat bi sövdüm, bi sövdüm, sabaha kadar horon tepsem böyle rahatlatmaz. Vuramıyorum da adama, bir iki yumruk atm ye salladım, o köşelere möşelere denk geldi perişan oldum. Giderken de sövdüm ama bak burayı unutmayalım. Al ulan **Spam/Adversiting** atmsini ne s....m yersen ye a... kodumun oğlu seni diye inlete inlete böyle, ooooh bi doydum. Yine aynı streso şimdi attım bak. Ara sıra işe yarıyorsun Yabani.

Ben hep arkada dururum, sürekli sıramı kaçırırım.

Son düzenleme:
ben arkamı dönük bekliyorum.

bazen insanlar dalıyor, onuda hoş görmek lazım.özellikle yaşlılar bakar ama kötü niyeti yoktur.

fastpay kullandıgımdan baksada bir şey anlamaz

baktım geçen arkadan bakıyor biri döndüm bi çaktım yumruğu adam iki seksen yerde demek isterdim ama ben başka kadar agresif değilim işlemimi yaptım gittim :D

ya bu tiplerden çok şey geriyor beni "bankamatik kullanırken yardım isteyen insanlar"
çünkü öbürküne sert sert bakar ya da sözel uyarıda bulunarak püskürtebilirsin fakat diğeri yardım istiyor neticede.

yardım etmekten bile korkar oldum ve şüphe eder oldum herkesten. bakın işte bu da mesleki deformasyon.
yardım ederken, yardım isteyecek duruma gelebiliyor insanlar.

Kendinizi tepki vermeye şartlarsanız, sinirlenirsiniz. Vatandaş belki (sözüm yaşlı kesime) nasıl kullanıldığını öğrenmeye çalışıyor.

Arkadan uzanıp işlemi takip ediyorlar ancak tabii ki çok büyük saygısızlık.

KKTC’de iş bankası atm’sinde Selçuk Yöntem vardı önümde. Ekrana değil de kendisine baktım baya kfjjf

Geri