Atletico Madrid - Arsenal 󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿( 1 - 1 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Avrupa Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Madrid, şehrinde bitirdi bitirdi yoksa Londra' da işi zor. Kaldı ki Barcelona maçında şans kendilerinden yanaydı. Her ne kadar diğer maçtan gelen finalist kupayı da kazanır gibi görünse de bu maçtan Atletico çıkarsa kupayı da kazanmasına şaşırmam artık.

Arsenal finale çıksa iyi olur.

Madrid, şehrinde bitirdi bitirdi yoksa Londra' da işi zor. Kaldı ki Barcelona maçında şans kendilerinden yanaydı. Her ne kadar diğer maçtan gelen finalist kupayı da kazanır gibi görünse de bu maçtan Atletico çıkarsa kupayı da kazanmasına şaşırmam artık.
Dünkü maçı izledikten sonra diyebilirim ki burdan kim çıkarsa çıksın işi zor. Şansı neredeyse hiç yok. Gerçi futbol bu şans kimden yanaysa kazanan o da olabiliyor. Atletico buraya özellikle son maçta şansıyla geldi. Arsenal gelecek gibi burdan ama dediğim gibi futbol Avrupa' da oynanıyor her şey olabilir ancak dün gibi olmaz:.p

kör oldum, forma nedeniyle iki takım birbirine karışıyor.

Münihli oyuncular maçı izlerken bunlar mı final de bize kafa tutacak diye iyi gülmüşlerdir penaltılar olmasa gol atamıcaklar

kör oldum, forma nedeniyle iki takım birbirine karışıyor.
Sorma çoğu an karıştırdım bende. Diğer maçtan sonra baya sıktı. Penaltılar iptal edilen dahil doğru idi. Bu eşleşmeden kupa galibi çıkmaz. Bayern' e yazar umarım. Yalnız şu bir gerçek her iki maçında hakemi gerçekten öyle kaliteliydi ki ne oyunu soğutma ne de fevri kararlar ile gidişatı bozmadı. Darısı bizim liglere ders niteliğinde bütün kararları. Velhasıl Buradan Arsenal çıkar, kupa Bayern' e yazar diyorum ben.

Geri