-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dünkü maçı izledikten sonra diyebilirim ki burdan kim çıkarsa çıksın işi zor. Şansı neredeyse hiç yok. Gerçi futbol bu şans kimden yanaysa kazanan o da olabiliyor. Atletico buraya özellikle son maçta şansıyla geldi. Arsenal gelecek gibi burdan ama dediğim gibi futbol Avrupa' da oynanıyor her şey olabilir ancak dün gibi olmaz:.pMadrid, şehrinde bitirdi bitirdi yoksa Londra' da işi zor. Kaldı ki Barcelona maçında şans kendilerinden yanaydı. Her ne kadar diğer maçtan gelen finalist kupayı da kazanır gibi görünse de bu maçtan Atletico çıkarsa kupayı da kazanmasına şaşırmam artık.
Keşke olsa ama olmaz herhalde.Bu maçta da bol gol olur mu acaba?
Cesur takımların maçlarını özlemişiz, merakla bekliyorum.Keşke olsa ama olmaz herhalde.
Sorma çoğu an karıştırdım bende. Diğer maçtan sonra baya sıktı. Penaltılar iptal edilen dahil doğru idi. Bu eşleşmeden kupa galibi çıkmaz. Bayern' e yazar umarım. Yalnız şu bir gerçek her iki maçında hakemi gerçekten öyle kaliteliydi ki ne oyunu soğutma ne de fevri kararlar ile gidişatı bozmadı. Darısı bizim liglere ders niteliğinde bütün kararları. Velhasıl Buradan Arsenal çıkar, kupa Bayern' e yazar diyorum ben.kör oldum, forma nedeniyle iki takım birbirine karışıyor.