Ateistlerin satanist sanılması

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sık rastladığım durumdu bir zamanlar.
Halbuki iki kavramında uzaktan yakından birbiriyle alakası yok.​

biri herhangi bir inanca sahip değil , reddediyor
otekı seytana tapıyor
dolayısıyla sacmalık

Lise de "din kültürü ve ahlak bilgisi" dersi öğretmenimiz bir gün dedi ki; bu ateistlerden her şey beklenir din/allah korkusu yok onlarda. Her kötülüğü yapabilirler..

O gün bugündür din ile ilgili hiç bir şeyi insanlardan dinlesem dahi ciddiye almadım.

Küçükken satanistleri daha farklı bir şey zannederdim... neyse..

Şeytana inanabilmek için Tanrıya inanıyor olmak gerekmiyor mu ya?.. Bunun Ateizm ile ne gibi bir ilgisi kurulabiliyor anlamıyor.. Ben de ateistim ama nutellaya tapıyorum öhöm

Satanizm'le ilgili internette yazılan bir çok detaylı konu var. Ama onun dışında bir şey söylemek istiyorum ben. Kendini satanist olarak niteleyen bir adamla tanıştım bir keresinde tanrıya inanmanin ötesinde kendilerini tanrıya dusmanligiyla tanımlıyordu arkadaş. Şeytana tapma ve ayin olayının halk ağzında gezen bi şehir efsanesi oldugunu ve kedi kesmediklerini söylemişti. Bir yönüyle Marx'ın fikirleriyle benzesiyorlar. Ama dediklerini kendilerini sempatik yapmak için söyleyip soylemediginden pek emin değilim. Kimse yogurdum ekşi demez bu minvalde degerlendirmek lazım belki de

Ben satanist değilim :T:

Peki alıntı yapmadan yazayım.. Lavey ile Marx arkadaşmış.. Marx işçi sendikalarından aldığı rüşvetle ruhani satanizmin kuruculuğuna katkıda bulunmuş.. Lavey Marxtan aldığı bütün parayı kullanamamış. Artan parayla kankası MArx'a jest yapmak istemiş ve ona bir rakı sofrası kurmuş.. İste o sofrada Komünist manifestonun temeli atılmış.. Marx'ın fikirleriyle Lavey'in fikirlerinin benzeşmesi bundadır.

Bu siyah giyenlere madem satanist diyorsunuz, hadi geçtim ateisti.. Karaçarşaflılar bildiğin satanist ayininin olmazsa olmazı üyelerinden olmalıydı. Asıl satanist onlar :T:

Kedim Topaç bile daha bilimsel ve anlamlı miyavlıyor.
Dili olsada konuşsa kerata.

Marx sevicilerini rahatsız eden durumdur kendisi. (Yazar burada nekrofililere benzerliklerine atıf yapıyor evet!)

Geri