Ateistlerin İnandıkları Yalanlar

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
İnsanların inançları yada inançsızlığı kimseyi ilgilendirmez. Ateistler de karşı görüş olarak konu açtığında oturup sağa sola saldırmayın madem ki. İnancın da inançsızlığında yobazlığına,bağnazlığına karşıyım ben ya. Hiç sevmiyorum bu konularda ki tartışmayı .

Tişikkirlir bı kıdır.

Bu arkadas kurani kerimi okumamis anlasilan neyse. .p

Daha 1. Maddeden yattın futbolcu :)

Daha birşey sormadık ki

İslam kendini evrensel olarak tanıtıyor insanların haklarını savunduğunu ve barış dini diye olduğunu iddia ediyor peki kuranda allah köleliği neden kaldırmamıştır aksine cariye köle edinmeye teşvik ediyor bu nasıl bir çelişki

Hele Hz Musa ile Hızır’ın bir kıssası var kuranda okudun mu iptalsın alllahın uğraştığı şeylere bak

millet çareyi hastanelerde arıyor
bilimde yarışın

Şimdi çok basit bir kaç soru soralım önce

-Muhammed 40 yaşına kadar neden bekletilmiş peygamber olmasına

- Kuran gibi bütün canlı cansız Evren’i ilgilendiren kutsal kitabı kitap haline getirmeden neden ölmüştür

-kuranda neden put isimleri geçer lat ,Menat, el uzza,hubel

-Muhammed’in babası ismi Abdullah yani Allah’ın kulu demek peygamberin dedesi allahı nerden biliyor bu ismi takmış ayrıca abdulmutalib mutalibin kulu ,abdulmenat menatın kulu kim bunlar putperest değillerse neden putların ismi verilmiştir Muhammed’de vahiy gelmeden önce dini neydi ??

Daha birşey sormadık ki

İslam kendini evrensel olarak tanıtıyor insanların haklarını savunduğunu ve barış dini diye olduğunu iddia ediyor peki kuranda allah köleliği neden kaldırmamıştır aksine cariye köle edinmeye teşvik ediyor bu nasıl bir çelişki

Hele Hz Musa ile Hızır’ın bir kıssası var kuranda okudun mu iptalsın alllahın uğraştığı şeylere bak
Kolaydan zora doğrumu gidiyorsun, bunlar bişi değil
Finale gelelim

Son düzenleme:
Şimdi çok basit bir kaç soru soralım önce

-Muhammed 40 yaşına kadar neden bekletilmiş peygamber olmasına

- Kuran gibi bütün canlı cansız Evren’i ilgilendiren kutsal kitabı kitap haline getirmeden neden ölmüştür

-kuranda neden put isimleri geçer lat ,Menat, el uzza,hubel

-Muhammed’in babası ismi Abdullah yani Allah’ın kulu demek peygamberin dedesi allahı nerden biliyor bu ismi takmış ayrıca abdulmutalib mutalibin kulu ,abdulmenat menatın kulu kim bunlar putperest değillerse neden putların ismi verilmiştir Muhammed’de vahiy gelmeden önce dini neydi ??
Bence bu soruların ilk muhatabı @Futbolcu ama o sadece konu başlığı açar ve genelde soru sorar. Cevap vermek, konu hakkındaki görüşünü bildirmek gibi bir çabası genelde olmaz.

Olm "niye peygamberlik kırk yaşında gelmis, önce aklı nerdeymis" diye soru mu olur? Nedir yani kaçtır sizce en uygun peygamberlik yaşı?

Mesela ben neden son peygamber olduğunu öğrenmek istiyorum? Ondan öncekiler tam sağlam değillermiydi veya önceki dinlerin neyi eksikti? Neden her peygambere ayrı bir dini görev verilmiş,.....?

Olm "niye peygamberlik kırk yaşında gelmis, önce aklı nerdeymis" diye soru mu olur? Nedir yani kaçtır sizce en uygun peygamberlik yaşı?
İsa mesela doğuştan olmuş yani allah niye 40 nı beklemiş bebeğin 40 ı çıkması gibi

Ahzap 35 ten 52.ye kadar olan ayettin amacı ve insanlığa yararı nedir

Numero 7 süper yaaa evet inanıyorum inanıyorum inanıyorum :emoji_bow_and_arrow::emoji_bow_and_arrow::emoji_bow_and_arrow:

Ateistler çoştular. Çok severler böyle konuları. Çok şey bildiklerine inanırlar. Haydi bakalım, aranızdan bir babayiğit Allah'ın olmadığını kanıtlasın, görelim.

Dünyadaki en komik kişiler kim diye sorulsa vereceğim cevap Allah 'ın olmadığı safsatasına kendilerini inandıran ateistler derim. :))

Bence bizim ülkedeki bazı ateistler, ateistliği islamla veya inananlarla dalga geçmek gibi bir şey sanıyor. İnanmayabilirsin, sorgulayabilirsin ama bu sana inananlarla dalga geçme hakkını vermez.

Geri