Ateistlerin Asla açıklayamacağı 3 şey..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I= Tuğçe kazaz'ın Müslümanlıktan hristiyanlığa ordan budistliğe ve tekrar islama dönmesinin hikmetini.. II= referandumda 1,5 milyona yakın mühürsüz oyun geçerli olması.. III= devlet bahçelinin U-hlevi dönüşü ..

gelsinler cehennem azabı onları bekliyor : )

1-Menfaat.
2- Yarın fetocu, metocu veya çetocu olmak istemediler. Onların da popoları var ve popo korkusu diyelim kısaca.
3- Piskevit için. Yani mama...

Yeteri kadar açık mı?

1- tuğçe kazaz; biz ateistlerin yıllardır anlatmaya çalıştığı teolojik çelişkilerin kanıtlanması amacıyla bobby henderson tarafından dünyaya gönderilmiştir* bu bakımdan kazaz'ın dinler arası yolculuğu: henderson'un ''her dinden bir tutam'' adlı projesinin en önemli parçasıdır. ve aslında tuğçe kazaz, the church of the flying spaghetti'nin başrahibesidir.

2- o mühürsüz bir buçuk milyon oy aslında pusulalar ile selfi çekmeye çalışırken mühür basmayı unutmuş sandık başkanlarının diyeti. bundan neden sorumlu tutulduğumuz ise dawkins'in 'tanrı yanılgısı' adlı kitabında açıkça belirtilmiştir. yine konu ile ilgili bbc ve nat geo'nun ortak yapımı 'referanduma tanrısal dokunuş' belgeselinden yaralanabilirsiniz. ki futbolla ilgilenenlerin bildiği 'tanrının eli' yakıştırması aslında maradona için değil sadi güven için planlanmıştır.

3- devlet bahçeli mi? o da kim? eh artık bahçeli'nin varlığını da müminler kanıtlasın.

1) kendini bilmemezlik. Dikkate alınmaması gerekiyor
2)kaybetme korkusu kısaca tutuşmak diyoruz.
3) boş koy gitsin

Önce kendin inan.

1- Kimlik bunalımı yaşamak, hiç bunalım yaşamamaktan çok daha iyidir. Fevkalade iyidir, gayet tabi iyidir. Daha fazla gezinsin.
2- Karar mekanizması olan herkes kendisine uygun kararı verir. O koltukta adaletli olan, adaleti isteyebilecek erişkinliğe sahiptir. Aslında o da keyfini yapıyor gibi düşünebiliriz. Burada, nelerden keyif aldığımız önem teşkil ediyor.
3- CHP, HDP, MHP koalisyonunda Başbakanlık teklif edilmiş olmasına rağmen reddeden, Başkanlık sistemine olan desteğine karşılık teklif edilen makamı reddeden bir devlet adamından bahsediyoruz. Her yiğidin harcı değil, hakkını vermek gerek. Duruşunda değişiklik görmüyor, kararındaki değişimin doğruya yönelik olduğunu temenni ediyorum. Referandum sürecinde en büyük fireyi vermiş siyasi kanadın lideri olarak, fire verilmesine dair beyanda dahi bulunmuştur. Olayın iç yüzü, şartlar bilinmeli, bilmiyorum.

1- çıkar
2- "kimi kime şikayet ediyorsunuz" durumu
3- çıkar

Bunu onlar açıklsın . Allahım...nasılda merak.ettim :T:

Ateistler çok doğru cevaplar vermiş bizim müslümanlar hakikatan uzak .d

Konuya bak. Futbolcunun konularına laf atanlar bunu cevaplar tabii.

farkım olsun;
a- ateist arkadaşlarım var
b- evde niye darwin yerine goril yok
c- olum inanmıyorsan saygı lan

Forumda ne kadar çok kafir varmış, hepiniz aynı anda nasıl buldunuz lan burayı? Amariga ajanı falan mısınız?

Ben deistim aciklarim :))

1. Tugce tekrar islama donmusse buyuk ihtimal boyun ve sirt agrilari nuksetmistir... namaz sayesinde boyun agrilarindan kurtuldugunu soyluyordu...

2.Sen ysk dan daha mi iyi bilecen :)

3.Devlet bize ne verir?=maas
Bizi kim yaratti?=allah
Birlestir... Maasallah
Kac kere?=41
Maas kac harf?=4
41 ile 4 u topla ne yapar?
Mhp nin 45. Yili kutlu olsunnn:)))))

Bu zekanin dogru yolu bulmasi kacinilmazdi zaten :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri