Ateistlerin, 40 yasindan sonra imana gelmesi.

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Bence hiç bir gerçek ateist , inanmadığı veya şeçtiği yoldan geri döneceğini düşünmüyorum.
Gördüğün veya 40 dan sonra değişen tipler . Ben ateistim deyip :)gezinen ama hiç bir din hakkında ne bir bilgisi ne kültürü. Mevcuttur. Dogdu ve büyüdü ailesi tarafından bir din tanıtıldı kendisine oda o yolda ilerledi sonra zor geldi ben ateistim dedi :) bu kişi 40dan sonra dönerse sorun yok :) ama bilgi topluluğuyla dolu bir ateistin 40 dan sonra dönme olayına bişe diyemem bence imkansız :)

Hidayetin kime ne zaman nasip olacağını bir tek ALLAH bilir ve kim hangi yaşında İslam'ı seçmişse o artık mümin kardeşidir .. Buna rağmen bu tür insanlarla dalga geçen onları aşağıladığını sanan sözde Müslüman görünümlü yobazların durumu hidayete ermiş bir zamanların ateistlerinden daha acınasıdır .. Bu tavırlarıyla İslam'ın temeli olan tebliğe balta vururlar ve kendilerini küçük düşürüp milleti de İslamdan ve Müslümanlardan soğuturlar ..
Dipnot : Sonradan İslamı seçen bir çok kişinin küçüklüğünden beri Müslüman olan ama her türlü haltı yiyen ( namaz kılmaz- içki içer- zina yapar - kumar oynar - Yalan söyler - karı kız peşinde koşar vs ) tiplerden çok daha sağlam bir itkadına olduğuna bir çok kez tanık olmuşumdur ..

hayret kimse dindarla atayizin ya varsa ya yoksa hikayesini henuz anlatmamış.

Geri