Ateistlere Göre Dikdörtgen ve Evreleri

Konu sahibi son olarak 971 gün önce görüldü
Ateistlere Göre Dikdörtgen ve Evreleri

Önce sadece bir nokta vardı bu noktada patlama meydana geldi ve bir kısa çizgi oluştu. Bu kısa çizgi kendisini suyun içinde buldu, bölünmeye başladı ve bu şekilde çoğaldı. Bu kısa çizgilerden bazıları 800 milyon yıl sonra karayı keşfetti ve karada yaşamaya karar verdi, ancak karada yaşamak suda yaşamak gibi değildi uzun olmaya ihtiyaç vardı çünkü ağaçlar vardı ve meyveleri yüksekteydi, bu sebeple uzamaya karar verdiler. Bazıları uzamak istemedi ağaçlardan düşen çürük meyvelerle beslenmeyi tercih etti.
Çürük meyvelerle beslenmeyi tercih eden iki çizgi ile uzun iki çizgi bir araya gelerek dikdörtgen çizmeleri gerektiğini karar verdiler.

Önce bir uzun çizgi ile kısa çizgi el ele tutuştu, ele ele tutuştukları yerden büküldüler ve tam 90 derece açıyı elde ettiklerinde bükülmeyi sonlandırdılar.

O7M4VZ.png

Bunu gören diğer kısa ve uzun çizgi hemen onları taklit edip aynı ölçülerde birbirleri ile birleştiler.

nLr0j0.png

Sonra saniyede 300 bin kilometre hız ile birbirlerine yaklaşıp çarpıştılar.

YrbZVE.png

Ve şekillerin atası dikdörtgeni kusursuzca oluşturdular.

1MdOLj.png

İşte bütün şekillerin atası bu dikdörtgendir.

QZMOaZ.png

Biliyorum şimdi daireyi soracaksınız, hemen cevap vereyim bilim insanları şu anda bu konuda net bir şey söyleyemiyorlar ama Stetme Hawling'in bir teoremine göre dairenin atası sekizgendir.

Bir sonraki bilimsel çalışmamızda tekrar görüşmek üzere. gülücük
Hoşça kalın.:cici:

Stetme Hawling kim ya sen ne biçim birisin aigsjlmhtşlkr
trollse komik değilse daha komik :D
ya ben seninle arkadaş olmak istiyorum lütfen benimle çok yakın arkadaş olur musun :D
Mastor Hatem Grifikir Timur Bey climax siz stetme hawling'i tanıyor musunuz :T:

Stetme Hawling bunu okuyacağına imamı gazali imamı rabbani abdulkadir-i geylani hazretlerini oku molla hüsrevi oku

Aynen böyle oldu. Holly bible'da yazıyor. " sekizgen bildiklerinizi üç günde dikdörtgenden yarattık. Geri kalanından kare yaptık. İnkar edenler için gehennomda ateşi harladık. İbret almak isteyene geometri eğlenceli gelir" 442

biz profesörüz demedik bilgimiz kadar yazıyoruz çok bilgisi olan yazsın yararlanalım doğrulara açığız

Geri