Ateistlerdeki Bu Rahatlık Nerdn Geliyor - Yok Olmann Verceği Dehşttn Nsl Kurtuluyrlar

Konu sahibi son olarak 2374 gün önce görüldü
Ateistlerdeki Bu Rahatlık Nereden Geliyor - Yok Olacak Olma Düşüncesinin Vereceği Dehşetten Nasıl Kurtuluyorlar
[YOUTUBE]no9OIIAQ-as[/YOUTUBE]

Konuşmacı: Araştırmacı Uğur AKKAFA

Nur Mektebi İlim ve Kültür Derneği

Duyuru: Sohbetler Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 20:30'da yapılmaktadır.(Her kesimden insana açıktır.)

Adres:
Kavaklıdere Caddesi, Mevlana İş Merkezi, Kat 4-5. (Halk Bankası' nın Üstü) Ümraniye-Sondurak, İstanbul, Türkiye.​

yok olmak neden dehşet verici olsun ki, doğmadan önce neysem öldükten sonra da o olacağıma inanıyorum. bunun neresi ürkütücü?

onların dedeleri rahatlıktan ölmüş hep deniz kenarında hamağında taze sıkılmış meyve suyunu yudumlarken hık demiş gitmişler

Konunun işleyişi hoş olmamış. Din korkulardan beslenir sözünü destekler nitelikte. Daha kaliteli konular açmayı deneyin bence.

Rahatlık durumunun kesinliği nedir ? :p

hayatın elinde miyiz, hayat mı elimizde?

Rahatlık durumu surdan geliyor. Munkir nekir yok. Azap yok sorgu yok. Cennet cehennem gittim geldim yok. İnanan adam ne kadar vecibeleri yerine getirmeye çalışsa da zaman zaman vesveseye düşüyor. Şeytan onu kışkırtıyor. "berber necdetin karisinin memeleri ne şahane değil mi" falan diye. Tevbe istiğfar ediyor ama olmuyor. Kafada cehennem korkusu..ama ateist zaten ilgilenmez berberin karısıyla.kafa rahat.

9 yıldır inançsızım, 9 yıldır huzurluyum, kafam rahat. En beter korkulara inançlı biriyken sahiptim. Ölüm korkum yok artık. Korkusuzum ve cesurum. Yok olmak rahatsız edici bir şey değil benim için. İnsanların öldükten sonra mükafat alıcağı yada cezalandıracakları düşüncesi bana gerçekçi mantıklı gelmiyor. Buna inanılmasını anlayamıyorum. Ölümden sonra, bilimsel bir gerçek olan yok oluşu büyük bir keyifle kabulleniyorum..

"İçinizde -bir kişi hariç- videoyu izleyen bi taneniz var mı" diye sorsam?!?

Neden izleyelim feto propagadistlerini

Yaşanılan bunca haksızlıkların hesabının görülmeyeceği düşüncesinden korkunç bir şey bilmiyorum ben .. Kesinlikle de yok olup gideceğimize inanmıyorum ..

Rahat olduklarını da nereden çıkarıyoruz? Yastığa her baş koyulduğunda, ‘acabalar’ inananlardan daha çok uğramıyor mudur kendilerine?

zaten rahatlamak icin ateist oluyorlardir bilemeyiz ki

Geri