Ateistler maske takıyormu acaba...?

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
11 ay yemedikleri halt kalmadı 1 aylığına bizi kandıracaklar hangi biriniz allahı koşulsuz kabul edip iman ediyor ki kıldığınız namaz tuttuğunuz oruç verdiğiniz zekat yaptığınız yardım hep sevap kazanma çıkara dayalı elhamdulillah sizden değilim
Ona sizin gibi insanlar karar veremez biz her şeyi Rabbime havale ederiz kabul ederetmez yaratanın kararıdır

Virüs gözle görülmeyebilir ama elektron mikroskobu ile gösterebilirim.

Bahsjshhahshshsb yav çok eğleniyorum

Tevekkülün alt yapısı elinden gelen her şeyi yaptıktan sonra gerisini bırakıp Allah’a güvenmektir.

Maalesef kastettiğiniz sözlük anlamı, pratikte bu değil. Dinlerde her zaman tevekkül inancı, ölümden sonra hesaplaşma olduğu fikri, nasılsa kötünün izleniyor olmasi vs insanı pasif kılan itkilerdir, bunlar tüm dinlerde politik bir yönlendirmedir sadece.

Her şeyi din ile bağdaştırmanız o kadar saçma ki.. Ateistlerin çoğu kutsal kitapların mantığa uygun olmamasından dolayı dinden çıkmıştır, bilimi her zaman ön planda tutarlar.

Futbolcu sendeki akıl da gözükmüyor ama...Var mı yok mu anlayamadım açıkcası.. :S
(Kaş yapayım derken göz çıkarmasan seni daha çok seveceğim de...)

Son düzenleme:
Bizim Mahmut'u örnek alalım. Bir aydır görünmüyor çünkü bana borcu var. Maskesini de hep takar, çünkü daha zor tanınıyor. Çünkü başkalarına da borcu var ve ödemek istemiyor.

Geri