ATEİSTLER FORUMDA islamı karalamak için konu açınca ses çıkarılmıyor.

Konu sahibi son olarak 2803 gün önce görüldü

ATEİSTLER FORUMDA islamı karalamak için konu açınca ses çıkarılmıyor. AMA MÜSLÜMANLAR

• EVET

Kullanılan: 3 50.0%
  • HAYIR

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşın Ateistler dediği kesim, kendileri gibi olmayan tüm insanlar sanırım.. Deist, teist ve geri kalan herkes, bu tip konular açanlar için genelde hep aynı çuvaldalar, o çuvalın adı da Ateist.. (Belki bir gün bu kavramların arasındaki farkı ögrenecekler ama o gün bugün değil) Sizler onlara saldıran konu açıyorken sizinle aynı inanç şiddetine ve biçimine sahip olmayanların da aksi yönde konu açması normal.. Herkesin kurallar doğrultusunda eşit özgürlükleri var.. Kurallara aykırı ve forum huzurunu baltalayan konulara yönetim mümkün olduğunca müdahale eder zaten..

images

Bu adam admin olsa herkesi uçurur.
Ben tatlı dille faydalı az ve öz konular aç demiştim.

Ama artık bende iyi niyetli yaklaşamam.
Forumun üzerine kara bulut gibi çöktün resmen.

Karınca-bel lafı var bilirsin, sen karıncaya 8x10 kalasla giriyorsun, bunun yolu zekadan geçer.
Bazı kıymıklar kalas etkisi de yaratır, ama yine zeka lazım.. bazı kalaslar da kıymık etkisi bile yaratmaz.. bunun için de ekstra bir zekasızlık gerekir. Hazımsızlık için de soda tavsiye edilir.

ATEİSTLER FORUMDA islamı karalamak için konu açınca ses çıkarılmıyor. AMA MÜSLÜMANLARA PABUÇ GİBİ DİL VAR

Geçen yıl Temmuz-Ağustos .
Єναηєscєηcє her fırsatta Atatürk düşmanlığına yönelik seçme makaleleri (tek işi ,gücü bu edinip) yüzlerce kez (Mehmet Altan,Ahmet Altan vb. alıntısı) eklerken,başkasının eklediği Atatürk yazılarına da Atatürk'le alay eden yorumlarını (şirinlik maskesi ardında) da sıkıştırıveriyordu.

http://www.forumsal.net/mustafa-kemal-ataturk/1298-cinde-ataturku-bilmeyen-ogrenci-yoktur.html

Bu konu ile ilgili defalarca Emre'ye yazmıştım.

Bir yandan da yanlı dini makaleler ile forumu donatıyordu.
Bir misal,siz de okumuş olmalısınız.Çünü dini makalelerde ikiniz aktif görünüyorsunuz.

http://www.forumsal.net/dini-makaleler/617475-hangi-sunnilik.html

Yetki alıp dini bölümü canı istediği gibi, kafasına göre sabit başlıklarla donatmaktan geri kalmadı.
Hani yöneticilerin sağcılara taraflı yaklaşıyor iddianız var ya işte bu nedenle de yanlış.

Ayrıca kim daha mümin bunu tartmak kulun haddi değil.
Ameller niyetlere göredir.

Єναηєscєηcє her fırsatta Atatürk düşmanlığına yönelik seçme makaleleri (tek işi ,gücü bu edinip) yüzlerce kez (Mehmet Altan,Ahmet Altan vb. alıntısı) eklerken,başkasının eklediği Atatürk yazılarına da Atatürk'le alay eden yorumlarını (şirinlik maskesi ardında) da sıkıştırıveriyordu.

http://www.forumsal.net/mustafa-kemal-ataturk/1298-cinde-ataturku-bilmeyen-ogrenci-yoktur.html

Bir misal,siz de okumuş olmalısınız.Çünü dini makalelerde ikiniz aktif görünüyorsunuz.

Yetki alıp dini bölümü canı istediği gibi, kafasına göre sabit başlıklarla donatmaktan geri kalmadı.
Hani yöneticilerin sağcılara taraflı yaklaşıyor iddianız var ya işte bu nedenle de yanlış.

Sen hep farklısın ve farkını bir kez daha ortaya koydun.
Bahsettiğin kişi ile alakalı bende bir sürü şikayette ve açıklamada bulundum. Sayın emre beni kaale almadı. Erkek dedim şöyle dedim böyle dedim. Dediğin gibi yanlı bir forum olsaydı o şahsi mod. Görevine kadar getirmezlerdi ..

Sen hep farklısın ve farkını bir kez daha ortaya koydun.
Bahsettiğin kişi ile alakalı bende bir sürü şikayette ve açıklamada bulundum. Sayın emre beni kaale almadı. Erkek dedim şöyle dedim böyle dedim. Dediğin gibi yanlı bir forum olsaydı o şahsi mod. Görevine kadar getirmezlerdi ..

Sevgiler,saygılar Denizcim.:hi:

Ne yazık ki .Niyet,ille de niyet tartılmalı.

Ateistler İslam'ı karalayamazlar. Onlar sadece neden iman etmediklerini beyan edebilirler.
Gelelim biz müslümanlara ; taklidi imandan çıkıp tahkiki imana erişmemiz gerekiyor. Açıklayayım ; Allah'ın varlığına ve birliğine şüphe kalmaksızın iman etmek ve Hz. Peygamberimiz Muhammed Mustafa (S.A.V) 'e Cebrail aracılığıyla ulaşan ilahi mesajı anlamak.
İlahi mesajı anlayıp Kuran ahlakıyla ahlaklandığımızda hiçbir sorun kalmaz.
Sürekli kullandığınız Kafirun Suresinin son ayetini uygulayınız.Ki bu sünnettir Peygamberimiz uygulamıştır.
Kaldı ki Allah onlara iman etmeme hakkını sunmuş , Allah istese herkes iradesiz bir şekilde iman ederdi. Bence iman etmeyenlere teşekkür etmelisin onlar olmasa Cennet'in bir anlamı olmaz.

Bahsi geçen arkadaşı hatırladım. Açtığı her saçma başlıkta kendisine gereken cevapları verdiğimden bolca şikayeti olmuştu. Her okuduğuna inanan insan ne kadar çok okursa okusun cahildir. Kimisi Atatürk'ü sevmeyebilir ama saygı duymak onuru olan herkesin borcudur. O zamanlar karadelikleri hız sınırı sanması da epey komikti.

Sevgili ilteber size gelirsek;

Okumadan açtığınız kopy+paste konular açıyorsunuz. Ateistlere cevaplar diyerek kendi sorduğunuz sorulara kendiniz cevap veriyorsunuz. O da çare olmayınca ateistler bize saldırıyor diye konu açıyorsunuz. Bakın bu açılan konulardan sadece bir tanesidir

http://www.forumsal.net/serbest-kursu/647458-beyin-yakan-ateist-yorumlari-3.html

Ateistler bir konu açıyorsa siz 10 tane açıyorsunuz. Sonra o açılan bir konuya gidip yönetim ateistleri destekliyor diyerek saçmalıyorsunuz.

Bi gün bi memleketin birinde geziyorum elinde incil hristiyanlığı yaymağa çalışan yabancı arkadaşa 1 saat islamiyeti anllattım illede inanmıycam dedi.ahirette başarılar dileyip arkamı döndüm arkadaşın yabancı dili yokmuş.

Not:syn; No Pasaran bu güzel dine seni davet ediyorum anlatmıyorum sen biliyon zaten

İslam'a o ateistler senin kadar zarar vermiyor canımın içi.

Mevlüt (mevlid) okutuyor musunuz? ( Evet)

Bu okutma esnasında bir dini ritüelde bulunuyor musunuz? ( Evet )

Mevlidi yazan Süleyman Çelebi'dir. Aslında şiirdir. Din ile bir alakası yoktur ve bidattır ve bu durumda topunuz murted oluyorsunuz onu bir ritüel olarak uyguladığınız için. İslamda yeri yoktur zira bu ritüelin. Neyse,...

Fractal ve duzen metafiziginden haberiniz yok. Astrofizigi ise sadece burclardan dolayi biliyorsunuz. Buna ragmen insanlara laf vurdugunu sanacak kadar curetkarsiniz.

Bilin diye soyluyorum;
Insanlar yaptiginiz espriyi degil kendinizi dusurdugunuz durumu komik buluyor.

iltebere izin verin
dinlensin biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri