ATEİSTLER FORUMDA islamı karalamak için konu açınca ses çıkarılmıyor.

Konu sahibi son olarak 2803 gün önce görüldü

ATEİSTLER FORUMDA islamı karalamak için konu açınca ses çıkarılmıyor. AMA MÜSLÜMANLAR

• EVET

Kullanılan: 3 50.0%
  • HAYIR

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ATEİSTLER FORUMDA islamı karalamak için konu açınca ses çıkarılmıyor. AMA MÜSLÜMANLARA PABUÇ GİBİ DİL VAR

E sizin ağzınız yokmu konuşun :D
Yoksa sizden daha mı zeki akıllılar:D

Tüüü.. edep yahû. Küfür eden bir ateist gosteremesin. İftira atmak mümine yakışmaz.

Hamdolsun bugün 9 milyon ateist var ülkede. Artık söyleyecek lafları olacak elbette.

Dinlerin modası geçiyor. Bu telaş onun için. Ama müjdeler olsun aydınlık çok yakın.

Peş peşe konu acarlarsa onları da uyarırım.

...........................................................
.......................................
..............................................................,
................;
..........
...............................

Anladın sen onu.

:asd: :asd:

ateistlerin-itiraz-edecegini-dusunmem_o_27898.jpg

Dahiyane bir fikir. Ülkenin böyle beyinlere ihtiyacı var işte. Kesin bu beyin de göçmüştür. Uzmanlar o kadar uyarıyor beyin göçü veriyoruz diye ama umursayan yok. Nerde bu millet! Nerde bu devlet! Doğru söylüyor.

Dahiyane bir fikir. Ülkenin böyle beyinlere ihtiyacı var işte. Kesin bu beyin de göçmüştür. Uzmanlar o kadar uyarıyor beyin göçü veriyoruz diye ama umursayan yok. Nerde bu millet! Nerde bu devlet! Doğru söylüyor.

İslam'a kimse hakaret etmiyor, ateistler gördüklerini filan söylüyordur neyse...

bu paylaştığım gibi müslüman görünümlü araştırma yapmamış kulaktan dolma bilgilerle müslümanlığa inanları bende eleştiriyorum.

Kur'an ne, ne diyor? Alla sana OKU diye göndermiş, snap atacağına yer bildirimi yapacağına git biraz dinini araştır neler diyor, ondan sonra ahkam kes :D

Müslümanlık geleli, Kur'an geleli binlerce yıl olmuş ama hiç kimse İslamı hala anlayamamış

neyse kafanı ağrıtmıyım saygılar :)

Ateistlere bence yaşam hakkı verilmemeli haklı adam.
En büyük İlteber.

Adamin cok zoruna gitmis. Izin verilse de forumun tapusunu verseler ustune, sabah aksam Osman Unlu videosu atsa, 3-5 sayfa copy paste'ler yapsa.

Senin su yaptigin vicdanini rahatlamaya calismaktan ibaret. Kimseye bir faydan yok aman ne guzel dini video yayinliyorum, 10 sayfa kimsenin okumadigi seyi yapistiriyorum ama elhamdulilllah isimi yapiyorum diye kendini kandirmak.

Nerde ataistler hani ..

Yok mu ateist forumda?
Bu sorun ateistlere hakarettir. Onları yok saymaktır.

Ateistlere herşey serbest bilader sen şeyyapma. Her forumun ağır badan bir tarafı vardır. Kimisi fetöye kimisi Ak partiye kimisi Alevilere kimisi İslama yakındır. Şaşırma yani.

Alakası yok .. Burada ki ateler kendilerini hakiki müslüman sanan ama İslamın özünden anlamayan sığırlarla kafa buluyorlar .. Elbette içlerinde İslam'a karşı da bir saygı duydukları söylenemez ama öyle dine kitaba küfreden bir ate görmedim burada hiç .. Olsa zaten gerekli işlem yapılır .. Bırak forumu mahkemeye kadar yolu var ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri