Ateist..

Konu sahibi son olarak 968 gün önce görüldü
Onlar da onlara bu şekilde anlam veremeyen insanlara anlam veremiyorlar ama yine de anlamaya çalışıyorlar, doğmatik bakış açısıyla baktığın için anlam veremediğini belirteyim, yorma kendini.

Ateist birisi benim gözümde hiç bir şeydir.

ali, ayşe ne alaka, bu görselle ateistler arasında nasıl bağlantı kurmuşlar diyordum. meğer reklammış. hey yarebbim..

Bu benim. Aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz. :T:

Türkçesi İmansız. Ateist denince biraz gizem katılmış oluyor işin içine. Ateistler paraya (maddiyata) inanırlar. Saplantılı olmadıkları sürece zararları yok.

Agnostikler var varligini ispat edemediginiz bir seyin yoklugunu da ispat edemesiniz der
panteistler var Tanri her seydir der (mevlana nin ogretilerine en yakin grup budur
hatta onun panteist gorusune sahip oldugu dusunulur)
Deistler var tanri vardir ve mukemmel bir tanri niye deterjan markasi gibi bi suru din yollasin der.
Urun cesidimiz bol hangisini anlamak isterseniz artik. Yeter ki anlamaya niyetiniz olsun.

Ateist = İmansız
Deist = Dinsiz
Müslüman = Müslüman
Hıristiyan = Hıristiyan
Yahudi = Yahudi
Budist = Çok Tanrılı (Fantastik)
Şamanist = yine çok Tanrılı (Tabiat Kökenli)
İnanç = İnsanı hayvanlardan biolojik olarak ayıran eb önemli yetenek.
İnanç = Göremediğn, hesaplayamadığın ve ispatlayamadığın bir kavramı var saymak.
Sonuç = Ya yanılırsın, ya da diğerleri yanılır.

Budizmde tanrı olmaz. Çok tanrılı demiş bir de. :T:

Bence hepimizi ismail8927 yarattı. Bu da benim görüşüm.

Futbolcu kardeş konu açarken arama yapıyor musun..?

Bunu yıllar önce ben sözlüğe açmıştım..

ne demiş büyük üstad: :cici:

A14aWL.jpg

Kafir, zındık, allahsız, dinsiz, imansız, kitapsızlara verilen isim.

Daha demin efsane ateist tanımını okurken resmen kanım dondu, millet yemiş kafayı.

Dincilerin ne kadar tehlikeli olduğunu zemin oluştuğunda göreceksiniz aldanmayın mahsum yüzlerine

Geri