Ateist Terör Örgütleri

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cumhurbaşkanı'nın bahsettiği örgüt.

benden habersiz örgüt mü kurdunuz la kimsiniz siz çıkın ortaya :hih:

Parelel yapı miladını doldurmuş anlaşılan
Ateistlerin nüfusunun 5,5 milyona vurduğunu duyan Erdoğan'ı bir leylim ateşide burdan tutmuşsa meğer (:
Medyada Ateistlerin binaları yaktığını,İslama hakaret ettiğini,Kuran-ı Kerim yaktıkları cinsinden yalan haberler görmeye kendimizi alıştıralım şimdiden öylese (:

Terör ve din işlerinin birbirinden ayrılmasına ne deniyodu la?
Laiklik tamam din ve devlet işlerinin ayrılması ama onu bilmiyorum.
Cumhurbaşkanı devlet adamıydı değil mi?

Allah 'ım biride çıkıp demiyor ki ben insanım demiyor hepsi mi kılıf alır ya .

Bi tanesi adam olmaz mi bunlarin? Bi tanesinin karakteri oturmaz mi? Nerde ateist var hepsinde cocuk cocuk hareketler, hepsinde laçkalaşmiş tavirlar. Ateist olmanin hakkini veriyorsunuz.

Gerçek bir Müslüman için asla terörist kelimesini yakıştırmam.
Çünkü müslümanlar karıncanın kılığına bile zarar vermez. Müslüman, masum bir Müslümana zarar vermez. Müslüman, bir canı ancak yaradanının alacağını bilir.

Ama ateistlere gelirsekte. Ateistlerede terörist yakıştırmasını yapmak haksızlık olur. Çünkü onların her ne kadar Yaradanına saygısı olmasada, yarattığı insanlara saygısı var. İnsan haklarına saygı duyarlar.

Teröristler için henüz hiçbir kelime yok lügatımızda ve onlar buna değer olmadıkları içinde hiçbir zaman olmayacak ...

Hükümetin gundem oyalamasina yeni bir ad buldum. "Böl, korkut, yonet"..

tamam o zaman.teröristim allahsızım.ne istiyosanız oyum.anarşistim.çapulcuyum.bıktım lan sizden

imam osurursa cemaat sıçarmış hani
sonra vekiller bakanlar çıkıp ateistlerden kimseye hayır gelmez diye saçmaladığında da şaşırmamak gerekiyor

neyse bakara makara bişey sallıyım şuraya da sineye çekelim
amin

Dinsiz insan ahlaksız, korkusuz her kötülüğü yapacak olan insandir düşüncesi ne zaman bitecek ya rab?

bu ateistler size ne etti gardaşım? şimdiye kadar hiç ateist terör örgütü de görmedim, duymadım :D güzel sallıyorlar. ateistlerin kime ne zararı olmuş ki? ancak yararları olmuş şimdiye kadar.

Bende hep islama hizmet ettiğini söyleyen terör örgütü duyuyorum ne olacak ?

Tartışma içerikli, insanları ayrıştırmaya müsait yorumlar olduğu için konu kapatılmıştır.

Sözlük içerisinde, ilgili konuya ilişkin görüşünüzü/tanımınızı yazarak karşı görüşlere saldırı yapmadan yorumlar bırakınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri