Ateist Misin Maşallah

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başarılı buluyorum bu adamı ya . :)

[YOUTUBE]htGrU1RjTF8&feature[/YOUTUBE]

Kes yapistir adami iki dakkada misluman etti :)

Biz körü körüne islamiyete(Aslında sünniliğin hanifi mezhebine) bağlı bir ailenin çocuğu olarak doğduk. Biz seçmedik! O La ilahe illallah'dan sonrasını ve aslında bütününün ne anlama geldiğini sonradan öğrendik. İçlerinde güzel olan şeyler vardı. Ama öğrendiğimiz diğer bir şey de güzelliğin göreceli olduğuydu. Kötü şeyler de gördük bu öğretilenlerde. Kötü olanı da gördük! E tabi ki kötü olan da görecelidir. Bu noktada eşitiz. E ben konuşup tartışırken kafir deyip gitmeyin. Ben mi haksızım? Bana bunu anlatın. Ben de size anlatacağım...

tumblr_m1t82q7W2N1qg7jtc.jpg

pan Az çok yorumlarını okudum forumlarda ve terörist sempatizanı olduğu farkettim. Senle ben eşit değilim. Sen kendinle bizi eşit görmüyorsun. Bir kızı aşşağıladın ''param var seni satın alabilirmiyim diye'' sence eşit görebiliyormsun ? .

Pkk lıların hiç birisi beni veya farklı bir sünniyi eşit görmüyor.
Ama biz seni eşit görebiliyoruz. Türkiye cumhuriyetinde Türk olduğum halde senin sesin bizden fazla çıkıyor ve aldırış etmiyoruz, siyaset konusunda veya aşşağılama konusunda vs.vsvs. . Sende farkındasın değil mi ?

adam tek kelimeyle ateizmi yerle bir etmiş helal olsun. ayrıca sempatik de aynı bizim cüppeli gadasını aldığım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri