Ateist biriyle Evlenirmisiniz.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Ateist Biriyle Evlenirmisiniz.?

• EVET

Kullanılan: 3 30.0%
  • HAYIR NEDEN?

Kullanılan: 5 50.0%
  • Farketmez insan olsun

Kullanılan: 2 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atesperestler ve satanistler Osmanlıya niye bağlı olsun ya? bu bilgi eksik. bu insanlar haliyle azinlik idi ve şerii hukuktan muaf tutulurlar. bugunku beyoglunda bulunurlardi ve istedikleri sekilde yasarlardi. bu serbestligin sebebi devlete bagli olmalari degil, asilik yapmamalaridir. satanist adam osmanliya niye bagli olsun. vergiyle olmuyor baglilik. satanist adam eger ki ülkücü olup 30 kisiyle tek adama dalarsa o zaman tamam.

bağlı demek devletini bayrağını sultanı tanıyor ateşe tapan niye osmanlı için çarpışsın şeytana tapan dediğim yezidiler osmanlı bunları isyan etmediği sürece bir şey yapmamış yanlış biliyorsam öğretin bizde islam hukukuyla yönetiliyor demedik

bağlı demek devletini bayrağını sultanı tanıyor ateşe tapan niye osmanlı için çarpışsın şeytana tapan dediğim yezidiler osmanlı bunları isyan etmediği sürece bir şey yapmamış yanlış biliyorsam öğretin bizde islam hukukuyla yönetiliyor demedik

heh dogru.

Anne ve babamda örneğini yaşadım .
Bir halta benzemiyor o evlilik.

Ne istiyorsunuz ateistlerden arkadaş. "Kendi inandığınızın dışında biri ile evlenir misiniz? Dense daha makbul olmaz mı? Ben ateist olsam bu başlığı dışlama aşağı görme diye algılarım.

Ne istiyorsunuz ateistlerden arkadaş. "Kendi inandığınızın dışında biri ile evlenir misiniz? Dense daha makbul olmaz mı? Ben ateist olsam bu başlığı dışlama aşağı görme diye algılarım.

Deme öyle açtıkları sacmasapan başlıklara saysınlar bunu , olmaz mı ? :P

Maksat barış ve huzur dinin mensupların düşüncesini öğrenmek ateistlerin islamla uğraştığı gibi bazen öyle sorular çıkabiliyor

ateist olmayan biriyle evlenmeyi düşünmüyorum ama belli olmaz religious biriyle evlenip kendisini ateist yapmak için de uğraşabilirim bilmiorum.

mümkünse "bilinçli" biri olması kafi yoksa hangi dine mensup olduğu konusu sorun değil , ki ilersini düşünmeme sebep olan ve sevdiğim tarafıda bu sevgilimin...

Açıkçası evlenmek istemem. Ne kadar karakteri düzgün olursa olsun. Neticede çocuklarımın babam ve annemlerin karşısına öyle çıkmasını istemem. Babamın sanırım beni vurma sebebi olur :)

Babamin hassas olduğu tek konu. Ee onun düşünceleri kalbimden önce gelirse. -diyor konuyu bağlıyorum.
Büyük konuşunca ayağıma dolaşıyor bi şekilde, bu defa bu kadarlikla yetinsin dilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri