Ateist biriyle Evlenirmisiniz.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Ateist Biriyle Evlenirmisiniz.?

• EVET

Kullanılan: 3 30.0%
  • HAYIR NEDEN?

Kullanılan: 5 50.0%
  • Farketmez insan olsun

Kullanılan: 2 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ateist biriyle evlenmeyi dusunurmuydunuz evet benim secimim kimse karisamaz hayir ne ben nede ailem buna evet der..

Kimseyle evlenmem fakat her türlü insanla münasebetim olur her anlamda.

Karşı tarafın inancı benim için en lüzumsuz ve merakımı celbetmeyecek şeydir.

Suan birlikteyiz ilerisi olursa da cok isterim..

benim karı ateyiz. lanet karı. dün dedim cumaya gidiyom, diyo ki selam soyle. Allah belani vermesin senin.

Once saglam karakter.

Evlenmemeyi uygun görüyorum ama büyük de konuşmamak lazım.
Sonuçta kültür farklılığı bile çatışma yaratırken inanç farklılığı büyük sorun benim için.

Kafasını falan kesmeniz gerekeceğinden, evlenmek pek mümkün olmayabilir. Kafası kesik bi kadını adamı kim ister? Yani istesen bile olmaz

AtEistleri kim kesiyor islam devletinde bile inancı olmayan birinin kafası kesilmez

Osmanlı zamanında ateşe tapan şeytana tapanlar vardı vergisini veren devletine bağlı olan inancı ne olursa olsun yaşıyordu

Karesi beyliği güldürdün beni valla manyak bir örnek verdin.

Evlenmem. Eğer mümkünse benim inancımı yaşamasını isterim. Anlayarak, bilerek ve isteyerek.

müslüman kızlarımız dinen caiz midir diye araştırmışlardır

Evlenmem.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buyuk konusmiyim simdi basima gelmesin. .d

Osmanlı zamanında ateşe tapan şeytana tapanlar vardı vergisini veren devletine bağlı olan inancı ne olursa olsun yaşıyordu

atesperestler ve satanistler Osmanlıya niye bağlı olsun ya? bu bilgi eksik. bu insanlar haliyle azinlik idi ve şerii hukuktan muaf tutulurlar. bugunku beyoglunda bulunurlardi ve istedikleri sekilde yasarlardi. bu serbestligin sebebi devlete bagli olmalari degil, asilik yapmamalaridir. satanist adam osmanliya niye bagli olsun. vergiyle olmuyor baglilik. satanist adam eger ki ülkücü olup 30 kisiyle tek adama dalarsa o zaman tamam.

Bu sorun degil olur ya Kim bilir Rabbime inandirabilirim belki de hem baskisiz bir sekilde icinden gelerek kücük bir umut olarak ..
Ama olmuyorsa da olmaz en önemli olan iyi gecinmemiz bir Ömür boyu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri