ateist aile ile yayın yapmaca

Konu sahibi son olarak 1617 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]K0K4lvfT2Oo[/YOUTUBE]
vidyo değişik olmuş hatta eğlenceli bile olmuş, bazı yerlerde küçük hanım yardırıyor o yüzden kulaklıklar takılı olsun iyi seyirler :D

BONUS:
rlJYKSa.jpg

ne yapıyorum ben

sıkıldım yarıda bıraktım

kadın aristokrat edasyla kendince ilginç cevaplar veriyor, yayının amacı müslmanların sorularını cevaplamak değil eğlenmek olmuş daha çok o yüzden ben ciddiye almadım pek

bonus:
-psikolojisini s*kym
-aaaa küfür etme enneciyim

bu nasıl diyalog ya çıldırdım ıfodshfdh

Cahil işte bunlar.bunları gören inananlar tabi bizi ciddiye almaz.paylaşmayın şöyle ucubeleri

ay climax senin ateist halin de 'bu dağları kim yaptı kendi mi oldu' diyen inanan gibi
basit yani [emoji14]p

inancımdan utandım, ateistin de böyle gerizekalısı oluyor işte, her inancın aptalını tecrit etmek lazım. onların yerine ben utandım.

Ben çok şirin buldum bu aileyi aslında ..
Karşılarında olup bana tüm bilmişlikleriyle konuşmalarını isterdim ..
Onlar konuşurken " haklısınız, doğrudur, evet dediğiniz gibi " deyip dediklerini tasdiklemek isterdim ..
Sonra " ne içersiniz size ne söyleyeyim " demek isterdim ..
Onlar da " varsa bir çay alırız " deselerdi ne güzel olurdu ..
Beklerdik çayların gelmesini ama gelmezdi çaylar ..
" E hani çaylar " diye hatırlattıklarında da " bekleyin lütfen kendi kendine evrimleşip gelecek inşaALLAH " demeyi isterdim ..
Sonra küçük kız bana sinkafli bir küfür etse .. O ara annesi de şuh bir Banu Alkan kahkahası atsa ..
Ben de " ALLAHÜ EKBER " deyip ikisine de tokatı çaksam ve yine aynı kısır döngünün baş rol oyuncuları olarak yollarımıza dağılsak ..

Lan yok ya en iyisi bu fantezi yerine dua etmek yine .. ALLAH idrak açıklığı bahşede ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri