Atatürk'ün öldüğü gün

Konu sahibi son olarak 3163 gün önce görüldü
601586_463277017028357_400439047_n.jpg

Atatürk'ün öldüğü gün İstanbul Üniversitesinde ders okutan Alman Profesör derse girdiğine öğrencilerin üzgün halini görünce yüreği parça parça olmuş.
Rektörü arayıp :
-Bugün ders vermeyeceğim ne yapayım ? diye sormuş.
+Sizin memleketinizde büyük bir adam ölünce ne yapılıyorsa onu yapın. demiş rektör.
Yabancı profesörün cevabı şu olmuş :
-Bizim ülkemizde hiç bu kadar büyük bir adam ölmedi.​

Helal olsun yabancılar bile biliyor Ata'mın değerini. Bi bizler bilemiyoruz

Bu vatanın her topragında karış karış senin emeğin var ATAM.Çok kanlar döküldü bu vatan ugruna..ama değer. vatan sağolsun deriz.Senin ilkelerin inkılaplarınla geliştik. Demokrasiyi ögrendik. Şimdi senin izlerini silmeye çalışıyorlar atam. ilkelerini kaldırıyorlar. anayasanın ilk üç maddesi değişmesi teklif bile edilemezdi ya hani,onu bile değiştirecekler atam. Paşalar generaller içerde,katiller,pkk yandaşları dışarda. Bu ülke bu hale geldi atam. İsteyenistediğini silebilir. ama biliyorumki;gelecek nesiller seni ve senin yaptıklarını uğrunda canını verebilecek her türk anne baba evladına seni tanıtacaktır.Seni unutmadık,unutturmayacagız.Rahat uyu...

Bu vatanın her topragında karış karış senin emeğin var ATAM.Çok kanlar döküldü bu vatan ugruna..ama değer. vatan sağolsun deriz.Senin ilkelerin inkılaplarınla geliştik. Demokrasiyi ögrendik. Şimdi senin izlerini silmeye çalışıyorlar atam. ilkelerini kaldırıyorlar. anayasanın ilk üç maddesi değişmesi teklif bile edilemezdi ya hani,onu bile değiştirecekler atam. Paşalar generaller içerde,katiller,pkk yandaşları dışarda. Bu ülke bu hale geldi atam. İsteyenistediğini silebilir. ama biliyorumki;gelecek nesiller seni ve senin yaptıklarını uğrunda canını verebilecek her türk anne baba evladına seni tanıtacaktır.Seni unutmadık,unutturmayacagız.Rahat uyu...

Helal olsun Sinem , gözlerim doldu..

Atatürkçü olanlara dinsiz kafir diyorlar atam..Sanki kimin evinde namaz kılıp oruç tuttugunu zekat verdiğini bilirlermiş gibi...Bilmezler ki yaratılan kulu yargılayabilecek olanın sadece ALLAH olduğunu. . .

KumSaL biz gerçeği konuşuruz anlamak isteyen anlar ;)

Akp'nin portresine dahi tahammülü olmadıgı ülkemizde, Artvinli Sıtkı Kahvecioğlu,4 milyon TL harcayarak memleketine dünyanın en büyük Atatürk heykelini yaptırdı.. Böyle cesur kişilerin onurlandırılması için paylaşılması gereken bir kare..

398318_492058157485024_1412021961_n.jpg

Çok azız canım benim. gerçekten hainlerde çoğaldıgı için atatürkçüyüm diyip akpye oy veren çok insan tanıyorum. Recep Tayyip 2023 de burayı irana çevirmezse ve 2023 gelmedende bu ülkede iç savaş çıkmazsa bende sinem değilim. Şu an ki görüntü onu gösteriyor bu ülkedeki. ayrıca abd ve israil gibi dış güçlerin kölesi oldugu sürece bu tayyip biz daha çooook bütçemizde açık çıkar ona buna zamda gelir çok askerde ölür..olur da olur yani. adamlar dindar nesil yetiştirecek yahu dini sen tabiki ögret ama bu insanın kendi inancıyla alakalı ve içinden geliyorsa bunu yapar devletin anne babanın zorlamasıyla değil. zorla kapatılan kapalı tesetturlu kızlarıda biliyoruz konuşturmasınlar şimdi beni. benim saçım açık sonuna kadarda atatürkçüyüm dinimide kapalı tiplerden daha uygun bin kat yerine getirdiğimede vicdanım yüzde binbeşyüz rahat yani. ha dersenki hangi partilisin hiç bir partili. hepsi 5 para etmez. ama ilerde atatürkün her harfini her yaptığını bilen bilinçli vatanına sahip çıkan bi evlat yetiştirecegimden yüzdeyüz eminim. KumSaL

kafayı kapatmakla olsaydı herşey hac olmazdı namaz olmzdı zekat olmazdı iyi niyet anne babaya saygı hoşgörü olmazdı. hiç biri olmazdı. başörtüsüyle ölçülmüyor din. ama onlara göre öyle.

Okumuştum. Biz böyle bir milletin torunlarını ne hale getirdiler..

Geri