Atatürk'ümüze Hergün Bir Çiçek Sunalım!..

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Atatürk Köşesi
depositphotos_97733250-Woman-with-christmas-flower-poinsettia.jpg

Çavlan sağol, beni o kadar soğuttular ki forumdan , en sevdiğim bölüme yazmak içimden gelmiyor.

Deniz kardeşim,asla soğuma en sevdiğin bölümden.:cici:

Her insan ayrı bir dünya ve her insanın kendine ait değerleri var.
İnandığımız değerlere saygı duymayanın sevgisi de sahtedir.Farklılıkta anlamaya çalışmak esas olmalıdır.Ki karşımdaki insanın olgunluğu da niyeti de iyi değilse sırf ona şirin görünmek adına ya da bir grubun ekürisi olmak için yıllarca değer atfettiklerimizden vazgeçemeyiz.(Ki geçenleri de görüyorum bazı bazı.)
Atam'ın bu ülke için cephelerde geçen ömrüne saygımı kimsenin arzusu doğrultusunda değiştiremem.
Ekmeğimi kimse vermiyor,alın teri ile kazanıyorum.Değerlerim de alın terime yansımalı.
Sevgilerle kardeşim.:hi:

Bir gül belki sembolik bir anlatımdır,ama önemli olan yüreğimize kattıklarıdır.
Atam unutulmayacaksın.
k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-g%C3%BCl.jpg

Deniz kardeşim,asla soğuma en sevdiğin bölümden.:cici:

Her insan ayrı bir dünya ve her insanın kendine ait değerleri var.
İnandığımız değerlere saygı duymayanın sevgisi de sahtedir.Farklılıkta anlamaya çalışmak esas olmalıdır.Ki karşımdaki insanın olgunluğu da niyeti de iyi değilse sırf ona şirin görünmek adına ya da bir grubun ekürisi olmak için yıllarca değer atfettiklerimizden vazgeçemeyiz.(Ki geçenleri de görüyorum bazı bazı.)
Atam'ın bu ülke için cephelerde geçen ömrüne saygımı kimsenin arzusu doğrultusunda değiştiremem.
Ekmeğimi kimse vermiyor,alın teri ile kazanıyorum.Değerlerim de alın terime yansımalı.
Sevgilerle kardeşim.:hi:

Bir gül belki sembolik bir anlatımdır,ama önemli olan yüreğimize kattıklarıdır.
Atam unutulmayacaksın.
k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-g%C3%BCl.jpg
Tek kelimeyle fevkalade bir tespit.

Nfu yüreğine sevgilerim,bilincine şükranlarım,duyarlılığına saygılarımla canım dostum.:hi:

68y69k.jpg
Bir gönül yolculuğusun,fikirlerin bileşkesinde Atam.

İlkelerin bencillikle gölgelenmediği varlığına özlem ve saygıyla Ulu Önder.

gul-nedir.jpg

Saygı,sevgi,dua,özlemle Ulu Önder.
Bilincimizde ve kalbimizdesin.Bu hiç değişmeyecek.

8465-maviyehasret-beyaz-guller-8319-950px.jpg

Geri