Atatürk'e Saygı Duruşu Sırasında Biji Serok Apo Diye Bağıran Hümanist

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Suçlamaları kabul etmiyorum.
Beni arap düşmanlığı ile suçlayanlar alenen kürt düşmanlığı yapmakta sakınca görmüyor. Hatta etnik ayrımcılığı kabullenmeyenleri PKK sevicilik ile suçluyor. Biz yıllardır Süryaniler ile birlikte yaşadık. Kimse laf etti mi, hayır. Lakin;
mülteci alıyorum kisvesi ile siyasal amaç uğruna demografik yapıyı bozarak ülkeyi yozlaştirmışsan, bunun ötesinde, önceki rejimin sahip çıktığı ama koruyamaigi kurucu değerlere tecavüzde yine bu oryantal kültür emperyalizmini kullanmissan, buna karşı duruşumu salt Arap düşmanlığı olarak degerlendiremezsiniz.

Değil Türkiye, bayrağı olan hiç bir ülke tek karış toprağını vermez. Sınır değişikliğine ihlaline izin vermez. Bu amaçla silahlanana müsamaha göstermez.

Tabii o "terörist" kelimesini sınırlı ve yerli kullanmaya dikkat etmek lazım. Daha dün ülkenin yüzde ellisi, sırf partiye oy vermiyor diye TV ekranlarindan terörist olmakla itham edildi.

Daha dün efendimiz dedigin adama bugün terörist demek durumunda kaldın.

Daha dün ovada siyaset yap diye ayağına savcı çağırıp akladıgın adamı zindana attın, şimdi de yanında duranı tekstil atölyesinde tekmeliyorsun.

Vatan kurtuldu mu? Keşke o kadar kolay olsaydı.

Komiklikler şakalar.
Davet edesin saygı duruşuna
Kalkmazsa ısrar etmezsin.
O da ses çıkartmaz.
Kimse kimseyi tartaklamak zorunda kalmaz.

O bölücü orada o sloganı atarken çok avantajsiz konumda olduğunu, dayak yiyeceğini, işinden olacağını veya öldürülebilecegini bilerek aksiyon alıyor. Kim yapabilir bunu aranızdan?
Sen koskoca divân olarak teröristlerce "kandirilabiliyorsan", o overlokcu da ideolojik olarak kandırılmış olabilir.

Orada onu tekmelersen ve bunu kameraya alıp yayarsan sadece nefret ekersin. Dağa adam verirsin.

Bu çok sorumsuzca.

Atatürk böyle sevilmez. Vatan böyle savunulmaz.

Sen nasıl seviyorsun Atatürk'ü? Anlatsana biraz. İnsanların inancıyla t.ş.k geçerken bunlar aklına geliyor mu?

Çık şu konudan. Terk et.

Ya cli demagoji yapma. Irkçı adamın tekisin neyini inkar ediyorsun? Homofobiklik desen o da var. İtham ettiğin Kürt düşmanlığı ile alakalı bir tane mesajımı cikaramazsin ortaya. Ama ben senin Arap düşmanlığı yaptığın onlarca ırkçı mesajını çıkarırım ortaya.

@Prodesmotes bunu bir kemalist söylerse hemen terkederim. Ama bir karşı devrimci lafıyla asla.

Geri